Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram знімок з балкона готелю у Сан-Тропе. Так, знаменитість позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі артистки виглядає дуже ненатурально.

"Люблю захід сонця.. 🎤 #stage #concert", - лаконічно підписала кадр Лорак. Фолловери ж прийнялись коментувати побачене: "Че з правою стопою? бррр", "з пальцем на нозі??", "Не втомлюєтеся?Всіх грошей не заробиш більше проведіть часу з сім'єю", "Карлик страшненький!", "Що у Ані з пальцем на нозі ) він наче опух", "палець На нозі, капець. І так вони в неї величезні, але від фотошопу взагалі😂😂😂😂".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак позувала в чорній сукні з глибоким декольте, а фанати відзначили, що останнім часом артистка не схожа сама на себе через пластичні операції. Також знаменитість вирішила показати фанатам в Instagram новий склад проекту "Голос 7" російської версії. А ще Лорак вирушила в Лондон і виставивши стильний кадр, попросивши фоловерів кілька разів подумати і вибирати своє.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще