За свій вигляд Софія Михайлівна Ротару повинна подякувати пластичним хірургам. Дану заяву зробила колишній директор співачки Ольга Коняхіна.

Стало відомо, що тільки при Коняхиній, з якою Ротару працювала десять років, артистка нібито кілька разів лягала під ніж хірурга в елітній клініці Санкт-Петербурга. Про це Ольга розповіла в програмі "Ты не поверишь!".

Причому, не всі операції, які зробила Ротару, були вдалими. Одного разу вона втратила багато крові, і наслідки хірургічного втручання могли бути незворотними.

"Ротару не робить операції кожні два роки, ну, може, років у п'ять-шість – одну. Одного разу, ще до нашого знайомства, знаю, в неї була невдала операція. Там щось пошкодили, і ніяк не могли зупинити кров. Але і наступного разу вона пішла до того ж лікаря і начебто все стало нормально. Ротару робила кругову підтяжку обличчя. Софія Михайлівна дуже чітко розуміє, що не можна переборщувати з цим. Погляньте, як у неї все правильно. У неї просто гарне обличчя і завжди приблизно в одному віці", – розповіла Коняхіна.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Крім того, екс-директор Ротару розкрила і секрет стрункої фігури Софії Михайлівни. Народна артистка довгі роки дотримується суворої дієти. Ольга Коняхіна і сама намагалася наслідувати приклад співачки, але швидко зірвалася, не витримавши такого режиму харчування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська співачка Софія Ротару опублікувала фотографію, на якій зображена зі своїм сином та онукою - музичним продюсером Русланом і Сонею Євдокименко. Яскравим сімейним фото Ротару поділилася з шанувальниками на сторінці в Instagram.

Як видно з фотографії, 70-річна співачка чудово проводить час у Лондоні разом із сином Русланом і 17-річною онукою Сонею. До речі, в столиці Великобританії проживає онук Ротару, Анатолій.

Варто нагадати, що минуло 16 років з тих пір, як українська співачка Софія Ротару овдовіла. І за цей довгий час прихильники не раз замислювалися, чи є у Софії Михайлівни серцевий друг. На це питання вирішила відшукати відповідь таролог і потомствена відьма Саона.

Нагадаємо, виступ українських запроданок в Росії розлютв мережу.

Як повідомляв Знай.uа, Ротару показала архівне фото чоловіка.

Знай.uа писав, Софія Ротару на Мальдівах показала фанатам дещо пікантне.