Чоловіки захоплюються Дженніфер Еністон, а жінки задаються питанням: "Як у неї виходить виглядати так добре?". Відомо, що знаменитість веде здоровий спосіб життя. Давно займається йогою, виключила зі свого раціону шкідливі і небезпечні для здоров'я продукти, піклується про заповнення водного балансу чистою водою. При цьому Дженніфер не перестає балувати себе улюбленими стравами. Як їй це вдається читайте в матеріалі Clutch.

Дивовижна вівсянка на сніданок

Після пробудження Дженніфер Еністон п'є склянку теплої лимонної води, далі їсть свої улюблені продукти — авокадо і яйця. Актриса може додати у страву трохи кокосового олії. Але більше за все зірка серіалу "Друзі" любить фірмову вівсянку з яєчним білком за рецептом колишнього чоловіка Джастіна Теру.

Простий обід

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дженніфер не любить розкіш на обід. Їжа повинна бути простою, наприклад, білок і салат — ідеальний варіант. В якості перекусів акторка їсть яблука або горіхи.

Гарна паста — слабкість

Раніше Дженніфер дуже любила мексиканську кухню. Зараз її головна слабкість - це макаронні вироби. Колись вона вважала блюдо занадто калорійним і не дозволяла його собі їсти його так часто. Але знову завдяки колишньому чоловікові все змінилося. Один з рецептів правильної карбонара виглядає так: просто яйце, сир пармезан і макарони. Зміни у харчуванні Дженніфер Еністон ніяк не позначилися на її фігурі, навіть після розлучення з чоловіком, який приніс в її життя стільки цікавих рецептів.

Нагадаємо, голлівудська красуня Дженніфер Еністон, яка розлучається з чоловіком, просто захопила шанувальників своїм зовнішнім виглядом і прекрасною формою на церемонії вручення премії AFI Life Achievement Award.

Як повідомляв Знай.иа, вважається, що корисна їжа дуже дорога, але насправді подібний принцип харчування може істотно заощадити ваші кошти. До такого висновку прийшли наукові фахівці з Австралії.

Також Знай.ua писав, зарубіжні ЗМІ, які не залишають у спокої Дженіфер Еністон після розлучення з чоловіком, розповіли цікаві подробиці про зоряні розбірки на грунті ревнощів.