Переможці 75-го Венеціанського фестивалю будуть відомі вже в суботу, 8 вересня. Саме час ознайомитися з фільмами найбільш титулованих режисерів, які вступили в боротьбу за головний приз і беруть участь поза конкурсом.

Італо-український фільм "Ізі" режисера Андреа Маньяні отримав премію Kineo Diamond Award. Однак картина йшла поза конкурсом, оскільки прем'єра відбулася рік тому на іншому кінофесті в Локарно.

"Нашу картину визнали кращим італійським дебютом 2017 року, тому, повернувшись до Києва, я буду вести переговори про те, щоб провести додатковий прокат по Україні. Він буде не такий широкий, як коли була прем'єра, але в ряді кінотеатрів ми розраховуємо знову показати "Ізі", - зізнався продюсер картини.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Балада Бастера Скраггса

Режисери: брати Коени (власники чотирьох премій "Оскар" за фільми "Старим тут не місце" і "Фарго", а також Золотою пальмою гілки Канського кінофестивалю "Бартон Фінк")

Ця картина вже була показана на Венеціанському фестивалі і багато кінокритики назвали її кращою з того, що зробили брати Коен за останні десять років. Це двогодинний фільм з шести частин, кожна з яких є головою з неіснуючої книги.

Людина на Місяці

Режисер: Дем'єн Шазелл (наймолодший номінант на премію "Оскар" за кращу режисуру в історії кіно і володар двох "Золотих глобусів" за фільм "Ла-ла-ленд". Також був номінований на "Оскар" за кращий адаптований сценарій до фільму "Одержимість")

Фільм оповідає про першого американського астронавта, який висадився на Місяць. Він відкрив ювілейний фестиваль. Оповідає про те, наскільки все земне дрібне і неважливе в порівнянні з величчю космосу.

Зірка народилася

Режисер: Бредлі Купер (чотириразовий номінант на премію "Оскар" за ролі у фільмах "Мій хлопець — псих" (2012), "Афера по-американськи" (2013), "Снайпер" (2014) і як один з продюсерів останнього в категорії "Кращий фільм")

Ремейк популярного американського мюзиклу 1937 року. Леді Гага з'явиться в незвичному для себе образі. Унікальність фільму полягає в тому, що деякі сцени для фільмів знімали під час її концерту і всі пісні з Бредлі Купером вони співали наживо, на зйомках самої картини.

Нагадаємо, міжнародних програмародный кінофестиваль урочисто стартував в Одесі.

Як повідомляв "Знай. ua", Каннський кінофестиваль 2018: кращі образи церемонії відкриття.

"Знай. ua" писав, що Одеський кінофестиваль-2018: названі перші переможці.