Популярна співачка і народна артистка України Софія Ротару на гастролях у приміщенні цирку прописує в райдері сирі яйця, а також гримерки біля арени, незважаючи на незручності.

Цю інформацію повідомила Комсомольская правда.

Ротару досить часто дає концерти, і не завжди сцени трапляються класично обладнані. Іноді жінці доводиться працювати на гатролях в цирках.

"Якось директор цирку розстарався заради улюбленої співачки, віддав їй найкращу кімнату в цирку, купив туди новий диван. Робочі поклеїли нові шпалери, постелили ламінат. Софія Михайлівна приїхала, подивилася на всю цю пишність, але була непохитна: "Мені потрібна гримерка біля арени". Директор цирку здивувався: "Там сморід, там тварини! А тут, дивіться, чистота, комфорт!" На що Ротару сказала: "Готова сидіти в смороду, але тільки біля сцени" зоряний промоутер Сергій Лавров

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Інша особливість райдера Софії Ротару - сирі яйця. На перший погляд, в цьому немає нічого дивного, адже співаки часто їх п'ють для голосу. Насправді ж, Софія Михайлівна любить добре зварені некруті яйця і не довіряє цей процес нікому, крім своїх людей. Її домробітниця (вона ж костюмерша і лікар) ці яйця в гримерці до належної кондиції готує і перед виступом подає співачці.

Нагадаємо, що українська співачка Софія Ротару опублікувала фотографію, на якій зображена зі своїм сином та онукою - музичним продюсером Русланом і Сонею Євдокименко. Яскравим сімейним фото Ротару поділилася з шанувальниками на сторінці в Instagram

Як видно з фотографії, 70-річна співачка чудово проводить час у Лондоні разом із сином Русланом і 17-річною онукою Сонею. До речі, в столиці Великобританії проживає онук Ротару, Анатолій.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", 70-річна Софія Ротару закрутила роман з невільним чоловіком.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Ротару позувала в кольорах разом із сином Русланом, невісткою Світланою, онукою Сонею і онуком Анатолієм.