Зіркові батьки відзначили День знань і похвалилися в мережі сімейними фотографіями з дітьми. Популярні українські мами опублікували знімки в Instagram. Деякі зірки показали свої раритетні шкільні фото.

Завдяки публікаціям у мережі ми зібрали для вас фото зіркових мам, які опубліковані в честь святкування 1 вересня.

Маша Єфросиніна поділилася знімком доньки Нани

Ольга Сумська показала фото доньки Ані

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Катя Осадча опублікувала свій шкільний портрет

Тіна Кароль також поділилася фотографією зі шкільного альбому

Валерія Гузема показала фото своєї молодшої сестри

Лілія Ребрик показала свою першокласницю Діану

Оля Полякова опублікувала фото своєї доньки Аліси

Ані Лорак показала фото з донькою Софією

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в київській області в місті Обухів зафіксували новий всеукраїнський танцювальний рекорд. Відомо, що більше тисячі школярів взяли участь у масштабній акції, а саме виконали танець під пісню відомої української співачки Тіни Кароль "Україна – це ти".

Діти з усього міста одягли український національний одяг і з'їхалися до Обухова, щоб встановити танцювальний рекорд. Користувачі і шанувальники творчості співачки в захваті від відео, серед них – Тіна Кароль. Дітям знадобилося всього три репетиції, щоб домогтися такого приголомшливого результату.

Варто нагадати, що соліст вітчизняної групи Ріапобой Дмитро Шуров поділився подробицями про те, як його в школі труїли однокласники.

Музикант поділився неприємними спогадами в контексті представлення нової композиції "Все, що тебе не вбиває" на тему цькування дітей у школах.

За словами артиста, тоді він займався бальними танцями і музикою, що не вважалося крутим серед школярів.

Нагадаємо, як київські школярі відгуляли останній дзвінок.

Як повідомляв Знай.uа, спливли деталі звірячого вбивства школярки у Дніпрі.

Знай.uа писав, російських школярів нагородили "українськими" грамотами.