Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість відвела свою старшу дочку Євангеліну в другий клас. Так, за компанію з зірковою мамою, прийшла і її сестра Ксенія. Артистка виставила спільний знімок, а фанати почали шукати схожість.

"My beautiful sister ❤️", - трепетно підписала кадр Лобода. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "ракурс підвів, а сестра кльова", "Сестра красивіше! Але Світла сексуальніше 😍", "У Світлани на цьому фото дуже страшне обличчя 😕 а сестра красива тут.", "ні краплі не схожі, їх пов'язує тільки гіалуронка", "Так один хірург.😂😂😂", "Невдала фотографія для Світлани. Реально Майкл Джексон)".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виступала в Монако, звідки виставила масу фото та відео з концерту. Фанатів ж розсмішило дивне плаття артистки. Також знаменитість виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді. А ще Лобода виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється єю.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще