У соціальних мережах з'явилася інформація про те, що перед офіційною прощальніою церемонією зі скандально відомим співаком Йосифом Кобзоном відбулася ще одна, таємна. За день до похорону з артистом прийшли попрощатися "обрані".

Захід проходив максимально таємно, а люди, що приходили, були в супроводі охорони. Візитерів зустрічала вдова Кобзона і його найближчі родичі: син Андрій та онуки. Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу Mash.

Так, стало відомо, що вранці 1 вересня на таємну церемонію приїхала особистий перукар і візажист співака, а через якийсь час до будівлі почали під'їжджати "похмурі люди з охороною" на дорогих іномарках. Вся територія була оточена поліцією в штатському.

Закрита для сторонніх церемонія тривала до 18:30. Після того як останні гості поїхали, тіло артиста відвезли у концертний зал імені Чайковського, де на наступний день відбулася офіційна церемонія прощання з Кобзоном.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, представник Міністерства закордонних справ Російської Федерації Марія Захарова здивувала фотографією з померлим Йосипом Кобзоном.
Фотографію Захарова опублікувала у своєму Instagram.

На фото Захарова знаходиться в дещо дивній позі: вона стоїть на колінах на сидінні відкидного крісла в концертному залі і розмовляє з Кобзоном.

Як повідомляв раніше Знай.uа, харківські активісти організували своєрідну акцію у зв'язку зі смертю відомого радянського і російського співака Йосипа Кобзона.

Також Знай.uа писав про те, що 2 вересня Росія проводить в останній шлях російського артиста і депутата Йосипа Кобзона.