Популярна російська блогер і телеведуча Альона Водонаєва відома своїми імпульсивними висловлюваннями і оголеними фотографіями в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість показала дуже відверте відео, де засвітила все, що дала їй природа. Під дивним роликом артистка зізналася, що хоче вивести на чисту воду чоловіка малознайомої подруги.

"Шкода так одну дурочку. Вийшла заміж за хлопця з нашого шоу-бізнесу, а він мені смски пише. Причому скільки з нею зустрічається, стільки і піше.
Ех, з одного боку жіноча солідарність шепоче - «розкажи їй, покажи». З іншого - не хочу лізти не в свою справу. Вона ж сама такого вибрала, значить заслужила. Або погано смокче, тут вже не розібрати.
до Речі, у мене назріли питання, на цей рахунок.
1. Малознайомій ( читай - незнайомій! ) жінці ви розповіли б про ситуацію?
2. А якби дізналися, що подругу чоловік зраджує? Розповіли б?
3. А якщо її чоловік вам пише?! Ваші дії?", -поцікавилася Водонаєва. Фолловери залишилися в шоці: "А ваш чоловік в курсі?", "Написують тільки тому що , судячи по твоїм фото і відео як оце ти легкодоступна !!!", "Дом-2 ,як тавро.", "Що це таке????? Що за волосся і нігті лобок бля? Де елегантність і скромність.", "Чому таке відео??що це означає?чоловік,дорослий син не бачать??", "Навіщо себе до рівня повії опускати.".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Альона Водонаєва показала голий знімок з ванної з кислотним рожевим волоссям. Так, артистка дуже відповідально підготувалася до культового американського фестивалю Вurning Man. Також знаменитість спробувала відучити фоловерів від шкідливої їжі і фастфуду з хотдогом у роті. Поїдаючи маленьку сосиску, Водонаєва ненароком згадала про колишнього.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще