Актор Генрі Кавілл виконає головну роль в серіалі Netflix про відьмака Геральта.

Шоу стане екранізацією популярних фентезі-романів польського письменника Анджея Сапковського. Про це повідомляє Telegram-канал 2ch/Двач.


Шоураннер серіалу Лорен Хіссріч поділилася подробицями кастингу на своїй особистій сторінці у соціальній мережі:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Він став першим, з ким я зустрілася. Тоді у мене не було команди сценаристів і самих сценаріїв - тільки схвалення студії і море ентузіазму. Зустріч пройшла чотири місяці тому - з тих пір я не забувала, скільки пристрасті в ньому тоді побачила. Він і є Геральт. Завжди ним був. Я так рада вітати Генрі Кавілла у нашій "Відьмацькій" сім'ї ".


У мережі сам Кавілл жартома заявив, що тепер листи йому потрібно писати в Каер Морхен, фортецю, в якій поза мандрів живуть відьмаки. Актор заздалегідь попередив, що відповідати буде вкрай рідко - він занадто зайнятий полюванням на монстрів.


Нагадаємо, на офіційній сторінці кінокомпанії Warner Bros. з'явився черговий трейлер до супергеройського фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості".

Він заснований на оригінальному коміксі всесвіту DC.
За сюжетом фільму світ починає сперечатися, який саме герой потрібен людству: Темний рицар Готема Бетмен, чи захисник Метрополісу Супермен.

Обидва супергероя починають запеклу суперечку, але їхню бійку перериває темна сила в особі Лекса Лютора.

Як повідомляв раніше Знай.ua, зйомки шостої частини легендарного фільму "Місія: Нездійсненна" проходили в Лондоні. У мережу потрапили фото зі зйомок. Режисером проекту виступає Крістофер Маккуоррі. В образі Ітана Ханта все такий же незрівнянний Том Круз.


У акторський склад шпигунського бойовика також увійшли Ребекка Фергюсон, Шон Харріс, Алек Болдуін, Анджела Бассетт, Генрі Кавілл, Ванесса Кірбі, Саймон Пегг, Мішель Монахен і Вінг Рэймз.


Також Знай.ua писав про те, що у мережі з'явився новий і вкрай насичений трейлер фільму "Місія нездійсненна: Наслідки" з Томом Крузом.