Відома українська співачка Ані Лорак, яка раніше стала героїнею скандалу з публічною зрадою чоловіка Мурата Налчаджиоглу, нарвалася на критику своїх фанів, що засудили її за непривабливий зовнішній вигляд.

лорак

Популярна артистка відвідала російський фестиваль "Нова хвиля", який відкрився у вівторок, 4 вересня в Сочі. Співачка красувалася на червоній доріжці в екстравагантній сукні і з яскравим макіяжем, у зв'язку з чим і стала об'єктом насмішок серед своїх шанувальників. Ролик з фестивалю Лорак розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Фолловери артистки в соціальній мережі зазначили, що Ані вибрала зовсім невдалу сукню, а також деякі жорстко пройшлися по її зовнішності.Виконавицю звинуватили в надмірній любові до пластичних операцій, які, до речі, їй не допомагають, а також обізвали "клоуном" через специфічні риси обличчя.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram спільний знімок з дочкою Софією. Так, щаслива мама поділилася важливою новиною: її дівчинка пішла перший раз у перший клас. Фолловери відразу ж визначили школу - Павловська гімназія - одна з найдорожчих шкіл Москви. Примітно, що артистка провела дитину не сама, а з чоловіком Муратом і швидше за все, пробачила йому недавню зраду з київською тусовщицею Яною Бєляєвою.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак відправилася в Лондон і виставивши стильний кадр, попросила фоловерів кілька разів подумати і вибирати своє. Також знаменитість після зради чоловіка Мурата з київської тусовщицею Яною Бєляєвої почала часто виставляти чорно-білі фотографії.

Нагадаємо, Світлана Лобода виступала в Монако, звідки виставила масу фото та відео з концерту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Лобода виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

Також портал "Знай.uа" писав, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.