Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram. Нещодавно знаменитість запустила нове шоу "Оля", проте з першого ж випуску багато її фанатів залишилися не задоволені побаченим. Так, артистка анонсувала другий випуск, в якому гостями стали співачка Мішель Андраде і ресторатор Микола Тищенко.

"18.00 сьогодні, Новий канал @oliashow 💌", - лаконічно підписала Фреймут. Не всім фоловерам припав до душі пост: "Порожня і безглузда передача. Ніочем.", "Тупе шоу. Ведуча махнута. До психіатра пора", "Це виклик для телебачення.", "Передача ні про що!!!!! Зліпили все до купи!!!!!", "Не подобається, не ті зміни. Попалося відео про роботу на заправці - це неадекватно було і гумор тут не при чому.", "сиділа Оля з чоловіком на кухні і думала, що ж їй робити... бабок хоч лопатою греби.. за дітьми штат нянь дивиться.. і вирішили, що треба тобі Оля вести чергову порожню передачу ні про що таку тьма тьмуща на блакитних екранах! 🤢🤢🤢👎", "Це не шоу,це убога пародія.Формат-відстій. Гірше тільки “Ектрасенсы”,яке транслюється глибоко вночі.".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба. Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще