Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість запросили рекламувати заміський клуб, який знаходиться в її селищі. Так, артистка чомусь наділа пуанти у фітнес-залі, а ще, намагаючись намалювати собі осину талію, погнула тренажер силою фотошопу.

"Коли рівень на висоті.💃🏼 Після ребрендингу в клубі «Золотий лев» тепер великі перетворення і зміни.👍🏼 А у фітнес залах нове обладнання, зроблений ремонт, наведено порядок у всіх студіях. Ну просто свято якесь.🌺 Тепер це елітний і гідний сервіс. Молодці.", -почала розхвалювати комплекс Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз: "Для ночі растягуєтесь?. Сьогодні ж з Михуїлом річниця.🤣 А узбеки недомиті будуть почесні свідки", "Окривел один з тренажерів,напевно бракований. ..))))", "Аааааааа ржачка, Анастасія під 40 градусом чи що знаходишся..", "Не зрозуміла:" тепер це елітний і гідний клуб". А навіщо раніше у нього ходила? У занюханий і недостойний?", "Настасья, досить вже ваших недомитих шпагатів... Ну, вже навіть не смішно...", "Настя, у вас тренажер поплив", "Ви б уже на ринок йшли - овочі, фрукти,чурчхеллу рекламували б!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі. Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Наряд для цього співачка обрала у своєму стилі: квітчастенький і з глибоким декольте. А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще