Шанувальники української співачки Тіни Кароль заговорили про її вагітність. Відповідні розмови виникли після публікації досить неоднозначної фотографії в Instagram-фан-клубі артистки.

На сторінці tinakarol_fantina з'явилося фото, на якому Кароль тримає одну руку на животі. Інтриги до фотографії і додав коментар до знімка.

"Не губіться в здогадах. Вам все відомо", - йдеться під фотографією.

Деякі шанувальники навіть впевнені, що розглянули кругленький живіт.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

кароль

"Яке пузико миле. Вітаю", - вказали під знімком.

Сама ж артистка поки ніяк не прокоментувала пост.

Раніше ми писали про те, що в київській області в місті Обухів зафіксували новий всеукраїнський танцювальний рекорд. Відомо, що більше тисячі школярів взяли участь у масштабній акції, а саме виконали танець під пісню відомої української співачки Тіни Кароль "Україна – це ти". Про це Тіна Кароль повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Діти з усього міста одягли український національний одяг і з'їхалися в Обухів, щоб встановити танцювальний рекорд. Користувачі і шанувальники творчості співачки в захваті від відео, серед них – Тіна Кароль.

Також ми повідомляли про те, що відома українська співачка Тіна Кароль шокувала своїх фоловерів кардинальною зміною зовнішності в соціальній мережі Instаgram. Так, артистка виставила фото, на якому замість милої блондинки можна побачити коротковолосу брюнетку. Фанати залишилися, м'яко кажучи, в шоці.

Тіна Кароль поділилася з фоловерами відвертим знімком в Instagram. Так, знаменитість оголила плоский живіт для фотосесії, крокуючи в блакитній спідниці-міді в білий горох і відвертому білому топі по одному з елітних районів Києва.

Нагадаємо, Тіна Кароль змінилася до невпізнання.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль схвилювала шанувальників гарячими танцями.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Тіна Кароль і школярі зайнялися новими рекордами.