Популярна українська співачка Ані Лорак, яка переживає непростий період через зради чоловіка, знайшла розраду в обіймах свого друга і колеги - російського виконавця Сергія Лазарєва на пісенному фестивалі "Нова хвиля" в російському Сочі.

Відповідні фото і відео співачка опублікувала у соцмережі Instagram. Ці кадри стали приводом для запеклих дискусій між фанатами в коментарях. Частина прихильників співачки переконана, що між нею і Лазарєвим - щось більше, ніж просто дружба.

Артисти були помічені разом на червоній доріжці "Нової хвилі 2018", а також на афтепаті з нагоди відкриття конкурсу.

Ані Лорак і Лазарєв весь вечір обмінювалася ніжностями: обіймалися, трималися за руки, цілувалися, а також запалювали під хіти Вєрки Сердючки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Користувачі відразу приписали зіркам бурхливий роман.

"У них явно щось було... Не було б так, то вони б не трималися за ручку і не дивилися б так закохано один на одного", - пише користувач Анастасія.

"Як вони дивляться один на одного. Боже. Я таю. Ці секунди такі божественні", - пише інший користувач.

Фото і відео, які опублікувала зірка, можна зробити висновок, що співаків об'єднують теплі почуття. Про дружбу Лазарєва і Лорак відомо давно, можливо він як кращий друг підтримує співачку після розриву.

Крім того, як раніше писали ЗМІ, Лазарєв відвідав один з концертів Ані Лорак. За словами очевидців, під час виступу співак подарував українській співачці розкішний букет квітів і протягом всього шоу був у залі.

Зазначимо, нещодавно чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу був помічений в одному з київських караоке в обіймах молодої дівчини. Незабаром особистість супутниці бізнесмена стала відома, передбачуваної коханкою виявилася Яна Бєляєва. Потім по мережі поповзли чутки, що Мурат зраджує своїй знаменитій дружині вже не в перший раз.

Нагадаємо, дочка 39-річної співачки Ані Лорак Софія вперше пішла в школу. Ані вибрала для дівчинки престижну гімназію, яка знаходиться в істрінському районі Підмосков'я.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в мережі шанувальники скандальної української співачки Світлани Лободи опублковали на одній з її фан-сторінок раритетне фото співачки, на якому вона зображена разом з іншими екс-учасницями знаменитої жіночої групи "ВІА Гра" Надією Мейхер та Вірою Брежнєвою.

"Знай.uа" писав, Ані Лорак, раніше стала героїнею скандалу з публічної зрадою чоловіка Мурата Налчаджиоглу, нарвалася на критику своїх фанів, що засудили її за непривабливий зовнішній вигляд.