Знаменита актриса Джулія Робертс завела аккаунт в Instagram всього пару місяців тому. За цей час актриса опублікувала кілька кадрів, найбільш обговорюваним з яких став останній.

На фото голлівудська красуня позує в обіймах свого чоловіка Денні Модера, з яким вони разом уже 16 років. Раніше пара вже потрапляла в об'єктиви фотографів, але ніколи не публікувала інтимних знімків в соціальних мережах.

"Спасибі тобі, літо, ти зробило нас щасливими і сміливими", - зворушливо підписала Джулія.

Раніше повідомлялося, що 50-річна відома голлівудська акторка Джулія Робертс створила свою першу офіційну сторінку в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Актриса опублікувала своє перше фото, на якому вона сидить на траві з розпущеним волоссям в коротких шортах і в чорному светрі з написом "Кохання".

До фотографії Джулія Робертс лаконічно написала "Привіт", крім того, в описі сторінки є тільки одне слово – "людина".

Зауважимо, що можливість коментування знімку Робертс відключена, тому шанувальники можуть лише ставити лайки. Так, за один день жінка зібрала понад 260 тисяч підписників і 94 тисячі "лайків" під фото.

Крім того, американська актриса Джулія Робертс розповіла, що під час зйомок на кладовищі на неї напав привид.

50-річна Робертс грає матір головного героя у стрічці "Бен повертається". Одна зі сцен відбувається на кладовищі. Робертс йшла біля надгробків і відчула, як її раптом хтось штовхнув. Вона обернулася, але поруч взагалі нікого не було.

"Джулія різко обернулася, але поруч не було ні душі", - розповів один з членів знімальної команди.

Робертс не на жарт перелякалася. Вона все ж сподівається, що над нею хтось пожартував, хоч і не розуміє, як це можливо.

Нагадаємо, брат Джулії Робертс на Одеському кінофестивалі звернувся до Сенцову.

Як повідомляв Знай.ua, страшно красиві: зірки, яких в дитинстві принижували за зовнішній вигляд.

Також Знай.ua писав, еволюція образів найзнаменитіших актрис.