Молода мама Ірина Шейк не перестає вражати своїм прекрасним зовнішнім виглядом. Але цього разу вона вразила ще й своїм відвертим образом.

32-річна модель з'явилася в нижній білизні на показі італійського бренду Intimissimi. Варто зазначити, що з 2007 по 2009 рік Ірина була обличчям модного білизняного бренду, потім з 2010 виступала в якості посла марки, а з 2016 знову стала представником Intimissimi.

Ірина Шейк продефілювала на подіумі у прозорому мереживному боді, крізь яке було видно всі її принади. Прикрити інтимні частини тіла модель могла лише легкою ажурною накидкою, яка разом із чоботами з пір'ям доповнили ефектний аутфіт Ірини.

На подіумі Шейк з'явилася з мінімумом макіяжу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Другий вихід Ірини був скромнішим: перед публікою модель з'явилася у темно-синьому корсеті і накидці, розшитих паєтками з зірками.

Відзначимо, що в повсякденному житті модель уникає відвертого вбрання і вважає за краще закриті сукні, які часто комбінує з кросівками.

Схоже, Ірина рада вибратися в світ, адже майже весь вільний час вона присвячує дочці від свого бойфренда актора Бредлі Купера.

Зазначимо, що Ірина Шейк посилено займається спортом, тому може похвалитися підтягнутим тілом.

Недавно Ірина Шейк оприлюднила спільне фото з модельєром Ріккардо Тіши. Вони обидва позували в розкішних золотих обладунках, які підкреслювали спортивні тіла.

За 13 годин кадр набрав майже 400 тис. лайків, а шанувальники Ірини засипали її компліментами.

Нагадаємо, модель показала результат наполегливих тренувань - дівчина в спідньому зробила селфі в дзеркалі, продемонструвавши відмінний прес.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ірина Шейк знялася для чергової рекламної кампанії турецького готелю, позувавши в ролі подружки Бонда.

Також "Знай.ua" писав, що російська супермодель Ірина Шейк топлес знялась у відвертій фотосесії.