Користувачі соціальних мереж обговорюють останні новини про відомого композитора Ігоря Крутого: не так давно заговорили, що чоловіка атакувала онкологія. А сказав про це скандальний співак Йосип Кобзон незадовго до смерті, причиною якої став рак.

У шанувальників все менше приводів сумніватися в правдивості заяви: останнім часом композитор дуже схуд, одяг на ньому буквально висить, а впізнати його вдається насилу.

У цьому році в Сочі відбувся черговий конкурс молодих виконавців "Нова хвиля". ЗМІ приділяють цьому заходу багато уваги, в об'єктиви камер часто потрапляв і Ігор Крутий. Зовнішній вид композитора серйозно стурбував шанувальників: він виглядає виснаженим, а худоба явно зайва. Користувачі впевнені, що смертельне захворювання намагається перемогти чоловіка.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В коментарях до посту співачки Юліанни Караулової, в якому вона розмістила фото з Ігорем Крутим, користувачі пишуть, що композитор "вже не той".

"Обхудал маестро", "Деякі хвороби як рак ні за які гроші не вилікувати, будь ти хоч тричі багатим", "Крутий, що не на жарт худне", "Як він старо виглядає", "Крутий вже не той, що раніше", "Не можу зрозуміти. Грошей кури не клюють. Все в достатку. Їж, чого хочу. Лікуйся, де хочу. Чому хворіють?", "На ньому одяг висить", "ви красуня! а ось крутий як-то зле виглядає( відразу згадала слова кобзона, що у нього рак", — пишуть в коментарях.

Разом з тим інші джерела стверджують, що Ігор Крутой бореться не з онкологією: йому поставили діагноз "цукровий діабет".

Медики посадили 63-річного Крутого на сувору дієту, яка і призвела до втрати ваги. Друзі та рідні композитора відзначають, що той втратив вже 15 кілограмів, та й вцілому переглянув свій спосіб життя. Композитор став більше займатися спортом (біг і великий теніс), повністю виключив зі свого раціону смажену, жирну і гостру їжу.

Нагадаємо, знайдено блокнот, який розкрив головну таємницю придворного глашатая Путіна.

Як повідомляв Знай.ua, у мережі активно обговорюють відносини Пугачової і Кобзона.

Також Знай.ua писав, Йосип Кобзон помер внаслідок того, що у нього прогресував рак – підступила вже четверта стадія.