Відомі американські репери Каньє Вест та Lil Pump презентували спільний кліп "I Love It". Прем'єра нового відео відбулася на церемонії нагороджень Pornhub, яку зрежисирував Вест.

Так, в ролику музиканти, одягнені в гігантські костюми з квадратними плечима, йдуть коридором слідом за акторкою Аделе Гівенс, що розповідає про оргазми. Періодично вона обертається — у відповідь виконавці починають корчити їй пики. Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Кліп на трек зняв відомий американський режисер Спайк Джонс, який раніше працював над оскароносним фільмом Her (Вона) і зняв кліпи для Arcade Fire, Jay-Z, UNKLE і багатьох інших. Реклама Apple з FKA Twigs — теж робота його рук.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сам Каньє став креативним директором першої в історії сайту премії, раніше він вже зізнавався у коханні до Pornhub і навіть отримав довічну підписку.

Також Вест розробив дизайн статуеток, які отримали порноакторки, і випустив коллаб одягу спільно з Pornhub.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий український співак Олег Винник став гостем програми Анатолія Анатоліча "Зе Інтерв'юер". Зірка української естради розповів досить багато фактів з особистого життя, і звичайно про те, скільки людей його охороняє, і які машини йому подобаються.

Родзинкою на торті зізнань виявилася сума, у яку обійшовся Виннику його перший кліп "Аромат моєї мрії". Анатолій Анатоліч уточнив у співака, чи правда, що сума наближається до 100 тис. доларів, на що артист відповів: "Так, десь так. Під сотню". Олег зізнався, що частину суми вніс він сам, іншу половину – його нинішній продюсер і друг Олександр Горбенко.

Варто нагадати, що російський репер Гнойний (В'ячеслав Машнов), який здобув широку популярність після перемоги у реп-батлі над легендарним Oxxxymiron Мироном Федоровим, знімав відео на замовленням адміністрації Путіна.

Про це стало відомо завдяки повідомленням одного з російських видань, яке посилається на близького до Кремля співрозмовника.

Нагадаємо, Кім Кардашьян зраджує Каньє Весту? Докази вас здивують.

Як повідомляв Знай.uа, бритоголовий з автоматом у руках: кумир російських підлітків повстав проти режиму Путіна.

Знай.uа писав, ось і казочці кінець: Кім Кардашьян готова подати на розлучення з Каньє Вестом.