Відомий американський актор Джим Керрі ось вже як два роки не з'являється на телеекранах в нових ролях.

Можливо, причиною тому став судовий розгляд, пов'язаний з передчасною смертю його молодої коханої, а може, зірка просто активно готував новинку.

Джим Керрі

Так, днями 56-річний артист вийшов у світ, щоб представити свій новий ситком. Після дворічної перерви зірка фільму "Ейс Вентура" повертається на екрани. Артист виглядав приголомшливо, з'явившись на червоній доріжці під час прем'єри. Про це пишуть американські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Зірка обрав чорні штани і футболку з малюнком, а також яскраво-жовту шкіряну курточку. Джим помітно посвіжішав. Він обстриг свою густу бороду й підстриг волосся, відразу помолодев на кілька років.

У новому американському комедійно-драматичному телесеріалі Керрі склали компанію такі відомі персони, як Джуді Грір і Кетрін Кінер. Красуні також з'явилися на червоній доріжці події.

43-річна Джуді виконує в проекті роль колишньої дружини персонажа Джима. Зірка картини "Світ юрського періоду" вийшла в світ у довгій квітковій сукні, завершивши образ маленькою сумочкою і милими прикрасами.

59-річна Кетрін зіграла роль сестри Керрі у новому серіалі. Акторка обрала довгу сукню яскраво-червоного відтінку, доповнивши образ чорним пальто.

Телесеріал "Kidding" ("Ти жартуєш") розповідає історію Джеффа – ікони дитячого телебачення, джерела доброти і мудрості для вразливих молодих умів Америки, у яких є проблеми з батьками. Але в житті самого Джеффа відбуваються проблеми. Все починає розпадатися. Чи допоможуть в цьому його розумні казки і байки?! Хто знає.

Варто нагадати, що тема поділу родин мігрантів у США не сходить зі сторінок закордонних видань навіть після того, як Трамп своїм указом скасував відповідний закон. Редакція журналу Time 22 червня помістила на обкладинку колаж, на якому зображена дитина, яка плаче, і президент США Дональд Трамп.

Зображення супроводжувалося підписом "Ласкаво просимо до Америки". Голлівудський актор Джим Керрі вирішив "поправити" обкладинку і намалював альтернативне зображення для журналу Time в продовження теми поділу родин мігрантів.

Нагадаємо, легендарний Джим Керрі вразив світ новим талантом.

Як повідомляв Знай.uа, Джим Керрі "пожартував" над Facebook та Кремлем.

Знай.uа писав, суд поставив крапку у справі Джима Керрі.