30-річний Артем Дзюба розповів про своє ставлення до 32-річної Ольги Бузової, відповідаючи на запитання гравців жіночої футбольної збірної.

Нападник національної збірної Росії і «Зеніта» 30-річний Артем Дзюба висловився про співачку Ольгу Бузову в інтерв'ю, опублікованому на каналі російської збірної в YouTube.

Питання йому задавали футболістки жіночої збірної. «Артем, ти використовуєш в навігаторі свій голос чи їздиш, як я, з Ольгою Бузовою?» — запитала одна з них. «Фу-фу-фу! З Ольгою Бузової? Фу-фу-фу! В плані того, що, коли є я, Ольга Бузова не повинна бути на навігаторі», — заявив у відповідь Дзюба на питання гравця жіночої футбольної збірної Надії Смирнової.

За його словами, він взагалі їздить без навігатора. Але якщо вже доведеться скористатися гаджетом, то тільки з підказками у власному виконанні. «Я їжджу без навігатора. Але якщо є необхідність, то на ньому я. Якось я його включив, щоб послухати, як мій голос звучить з боку. А до цього були Дмитро Нагієв і Оптімус Прайм, вони мені подобалися більше всіх», — відповів Дзюба.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Сергій Зеленський – учасник проекту «Заміж за Бузову» – розкрив подробиці побачення з Ольгою і деталі зі знімального майданчика. Молодий чоловік повідомив пікантні деталі шоу Бузової. На даний момент учасники знаходяться в Венеції в очікуванні, хто ж наступний отримає шанс піти на побачення зі знаменитістю. А Зеленський такий шанс вже отримав і навіть здивував Ольгу: він зробив презентацію, що розповідає про її дитинство.

Сюрприз складався з дитячих фото Бузової і подробиць її життя до того, як вона стала знаменитою. Такий жест настільки зворушив Ольгу, що вона розплакалася. Як повідомив сам Сергій, до участі в реаліті-шоу його ніколи не цікавило життя зірки і він не був її фанатом. Хлопець знав тільки, що вона – ведуча «Дому-2». Але пізнавши її краще при особистому спілкуванні, розповів публіці, яка вона насправді.

Нагадаємо, учасник шоу "Заміж за Бузову" висловив правду після побачення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бузова шокувала фанатів міною без косметики.

Також "Знай.uа" писав, що Бузова показала окольцьований безіменний.