У п'ятницю, 7 серпня в Москві, в Хамовницькому суді відбулося засідання у справі про розлучення Євгенія Петросяна і Олени Степаненко. І на ньому дружина трохи змінила свої вимоги і зважилася залишити гумористу більше спільно нажитого майна.

На черговому засіданні з'ясувалося, що тепер Олена Степаненко хоче забрати вже не 80% загальної власності, а лише половину. Крім того, для того, щоб прискорити весь процес розлучення, артистка відмовилася від виділення справи про розподіл майна в окреме виробництво.

Адвокат сатирика Петросяна, Сергій Жорін переконаний, що Степаненко насправді дуже боїться, що її чоловік, як тільки розлучиться, "швидко оформить нові відносини".

Крім того, юрист висловив своє припущення і сподівання, що до Нового року Євген Ваганович вже "буде вільною людиною".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Так, нещодавно відомому російському гумористу почали приписувати роман з його 29-річної помічницею Тетяною Брухуновой. За чутками, заради неї гуморист навіть зважився на "уколи краси".

Після гучного скандального розлучення з Оленою Степаненко журналісти активно пишуть про особисте життя російського коміка Євгена Петросяна.

Зоряна пара в даний момент знаходиться в процесі поділу майна. А ось представники російських ЗМІ вирішили з'ясувати, звідки взялися такі космічні суми.

Нова пасія Петросяна

За інформацією журналістів, у процесі поділу майна Степаненко заявила, що хоче отримати 80% від усього стану подружньої пари, при цьому оцінивши їх у півтора мільярда рублів (приблизно 612,7 мільйона гривень).

Нагадаємо, клуб Петросяна може поповниться знаменитим співаком: гарячі подробиці. ”Розлучниця” Варум і Агутіна відреагувала на чутки про розлучення пари.

Як повідомляв "Знай. ua", молода коханка Петросяна зізналася, як його "приручала". Нова пасія Петросяна розповіла, як приручити чоловіка.

"Знай. ua" писав, що стало відомо, як Петросян нашутил мільярд. У процесі поділу майна Степаненко заявила, що хоче отримати 80% від усього стану подружньої пари.