Популярний телеведучий і гуморист Максим Галкін часто публікує в Instagram сімейні фото і відео. Особливо шанувальники цінують кадри з маленькими дітьми зіркової пари.

У гумориста і шоумена Максима Галкіна і російської співачки Алли Пугачової підростають двійнята Ліза і Гаррі. Зараз малюкам вже за 4 роки.

Фанати давно відзначили живу міміку дітей і неймовірні артистичні дані. Ось і днями Максим поділився відео з малюками під час спільного походу на концерт органної музики.

ролику відразу видна різниця в характерах двійнят. Гаррі більш спокійний і зосереджений хлопець, йому цікаво вникати в суть речей. Ліза ж, навпаки, завжди прагнути проявити своє творче начало. Так сталося і в органному залі, що вона підкорила всіх шанувальників зоряної пари.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"На концерті в соборі. Ставлення до органної музики у дітей виявилося трохи різним", - підписав ролик щасливий батько.

Нагадаємо, що Максим Галкін і Алла Пугачова зіграли весілля ще в 2011 році, а нещодавно побралися. У них підростають двійнята дочка Єлизавета і син Гаррі. Дітям скоро виповниться п'ять років.

Максим Галкін активно веде свою сторінку в Instagram, часто демонструючи ролики про свою сім'ю. Він розповідає, як емоційно його дочка Ліза отрегировала на восьминога, показує, як дівчинка командує братом Гаррі, піклуючись про мурахах, то просто ділиться відео і фото з моря та басейну. Однак телеведучий, звичайно, не розкриває всі секрети особистого життя.

Раніше Чоловік Алли Пугачової Максим Галкін недоавно опублікував нове фото зі своєю дочкою, викликавши ажіотаж в соцмережі.

Знімок, на якому Галкін обіймає маленьку Єлизавету зібрав вже понад 340 тисяч лайків і величезна кількість коментарів.

Нагадаємо, Галкін показав найцінніше, і це не Пугачова.

Як повідомляв "Знай. ua", Галкін піде до Орбакайте з-за грошей: Пугачової напророкували самотню смерть.

"Знай. ua" писав, що в шортиках і кепочці: Пугачова після відпочинку скинула 20 років і кілограм.