Аріана Гранде відвідала Вечірнє шоу Джиммі Фэллона, де продемонструвала йому унікальні здібності свого волосся. Виявляється знаменитий хвостик співачки вміє подавати напої, ставити автографи і навіть боротися із злочинністю. Звичайно ж, у гумористичному скетчі, опублікованому на Youtube-каналі телеведучого.

Раніше ми писали про те, що неналежною поведінкою священнослужителя на траурному заході обурилися шанувальники відомої співачки Аріани Гранде.

Так, один з користувачів YouTube виклав відео, на якому священик Чарльз Еллісон нахабно чіпав груди співачки.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Інцидент стався під час церемонії прощання з американською співачкою Аретою Франклін. Аріана виконала один з хітів померлої знаменитості, після чого Еллісон міцно обійняв 25-річну співачку і кілька разів торкнувся її грудей.

Аріана просто не могла не помітити, що священик дозволив собі трохи зайвого. Однак співачка, судячи з усього, просто не хотіла влаштовувати скандал. Але користувачі мережі не змогли пройти повз. Вони звинуватили священнослужителя Чарльза Еллісона в домаганнях.

Також ми писали, що у травні цього року співачка Аріана Гранде почала зустрічатися з коміком популярного шоу Saturday Night Live.

Всього через місяць після початку відносин американська співачка Аріана Гранде і актор, продюсер Піт Девідсон оголосили про заручини. Про це повідомляє Us Weekly, посилаючись на кілька наближених до пари джерел.

Як розповіли близькі друзі, Аріана і Піт ідеально підходять один одному і постійно сміються.

"Друзі дійсно схвильовані і підтримують пару", - говорить один з інсайдерів.

За словами іншого джерела, заяву про свої заручини Аріана і Піт зробила під час вечірки з нагоди дня народження Роберта Паттінсона в суботу, 9 червня. "Пара дуже закохана", - зазначив інсайдер.

Нагадаємо, Аріана Гранде заручилася зі своїм коханим після місяця відносин.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Аріана Гранде повернеться в Манчестер.

Також портал Знай.uа повідомляв про те, що Аріана Гранде образила фанатів.