Співачка Глюкоза часто публікує у своєму Instagram досить відверті і провокаційні фотографії. Новий знімок викликав особливу хвилю обурення серед підписників зірки.

32-річна Глюкоза має двох дітей, але це не заважає їй залишатися в чудовій формі. Жінка без сорому публікує фотографії в бікіні і навіть у звичайній домашній обстановці.

Останнім часом співачка все частіше стає об'єктом бурхливих обговорень і навіть засуджень з боку коментаторів. Проте негативні відгуки в свою сторону не зупиняють співачку і вона продовжує ділитися з фоловерами відвертими фото і відео, на яких демонструє свою ідеальну фігуру.

Так, днями дівчина опублікувала фото у чорно-білій гамі, де вона стоїть на руках у дверному прорізі в одній кофті і стрінгах. Фанати одразу ж помітили, що Наталя занадто часто стала ділиться в соціальних мережах подібними оголеними фото. Крім того, вони вказали їй на моральну сторону таких вчинків.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Не тільки ми, але і вчителі ваших дітей бачать це фото", "Навіщо так оголятися?", "І це мама двох доньок", "Невже ви так намагаєтесь привернути увагу чоловіка?", "Ви ж співачка! Навіщо публікувати такі фото?", - обурюються коментатори.

Варто відзначити, що інші користувачі похвалили її фігуру і зазначили, що з роками вона лише гарнішає.

"Красуня наша", "Крута стійка", "Наташа, що догори ногами, що вниз однаково фантастично виглядає", "Прекрасна", "Класно", "Вогонь", "Красуня", "сонячний настрій", "Ось це попа", "Я в захваті від тебе, Наташа", "Мила ти наша", – пишуть вони.

Нагадаємо, новий образ Глюкози порушив мережу. Глюкоза продемонструвала своїм передплатникам ідеальне тіло.

Як повідомляв "Знай. ua", стриптизерка-Глюкоза в стрінгах шокувала своїх фанатів. Співачка Наталя Чистякова-Іонова здивувала своїх шанувальників в соцмережах.

"Знай. ua" писав, що забута всіма Глюкоза перетворилася в Волочкову. Глюкоза почала показувати ті ж фігури, що і балерина.