Українська синхроністка Єлизавета Яхно яскраво провела свою відпустку. І гарячими знімками в бікіні поділилася в Facebook.

В соціальній мережі 20-річна призерка чемпіонату світу та чемпіонату Європи опублікувала відео і фото з пляжу, нчим зібрала безліч захоплених коментарів.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники відзначили фантастичну красу спортсменки і розкішну фігуру. А ще те, що вона вміє весело відпочивати.

Posted by Elyzaveta Yakhno on Wednesday, 5 September 2018

Нагадаємо, 23-річна українська тенісистка Еліна Світоліна відпочиває на березі моря після виступу на US Open-2018.

Відповідне фото Еліна розмістила в Instagram. Примітно, що геолокація фотографії відключена, не можна сказати, де саме відпочиває українка.

У поєдинку четвертого кола US Open Світоліна у трьох сетах програла латвійській спортсменці Анастасії Севастовій: 3/6, 6/1, 0/6.

Posted by Elyzaveta Yakhno on Wednesday, 5 September 2018

Так, американська модель і актриса Емілі Ратаковски обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість вирішила в черговий раз прорекламувати власний бренд купальників, вибравши для цього свій улюблений з леопардовим принтом.

Так, дівчина виклала відео ідеальної фігури, забавно подергавшись в кадрі.

"Знову в наявності леопард. Посилання на магазин в профілі. @inamorataswim", -лаконічно підписала ролик Ратаковски. За 17 годин пост набрав майже 2,9 млн. переглядів, а фанати залишилися в захваті.

Нагадаємо, Світоліна в купальнику і бікіні розбурхала мережу. Еліна Світоліна проводить вільний час у теплих краях.

Як повідомляв "Знай. ua", тигриця Ратаковски в купальнику потрусила "вишеньками": відео. Емілі Ратаковски знову показала ідеальне тіло, рекламуючи власний бренд.

"Знай. ua" писав, що величезний персик Ани Чері ледве стримали вузькі спідниці. Ана Чері показала накачану п'яту точку, а фанати залишилися в захваті.