Примадонна естради РФ, знаменита співачка Алла Пугачова шокувала публіку сміливою заявою про те, що готова "змінити стать".

Виявилося, мова йде про несподіванне рышення артистки заспівати відому пісню, написану від чоловічого імені, незважаючи на те, що зірка практично ніколи не переспівує чужі композиції.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Участь у святкуванні ювілею візьмуть багато виконавців, у тому числі і Алла Пугачова.

"Я подзвонив Аллі Борисівні, запросив взяти участь, і вона відразу погодилася. З усіх моїх пісень вона вибрала і захотіла переспівати пісню "Ти плачеш" з альбому 2016 року "Просто про важливе",- розповів Леонід Агутін.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пугачова з дітьми
Пугачова з дітьми

Складнощі виникли через те, що композиція Агутіна написана від чоловічого імені, співається у приспіві: "Ти плачеш на моєму плечі, чому ти так красива, іноді нестерпна". Примадонна вирішила, що для цієї пісні треба "змінити стать" і зазначила, що самостійно підкоригує текст композиції.

Раніше ми писали про те, що російський композитор Ігор Ніколаєв з дружиною Юлією Проскуряковою приїхали в гості до Юрмали до Алли Пугачової.

В Instagram Проскурякової з'явився знімок у зірковій компанії. На знімку шанувальники помітили, що примадонна сильно постаріла і погладшала.

"Для прийому гостей вона вибрала чорний топ, світлі джинси і яскраву накидку – все це не найкращим чином поєднується. При цьому акцент прийшов на живіт Пугачової і склалося відчуття "рятувального кола" на талії. Сама Алла Борисівна навряд чи стала б викладати таке фото в мережу".

Також ми повідомляли, що відома російська співачка Алла Борисівна Пугачова не на жарт налякала своїх шанувальників нездоровим зовнішнім виглядом.

Відомо, що примадонна потрапила під приціли камер під час візиту на концерт української співачки Світлани Лободи в Юрмалі. Шанувальники помітили, що легендарна артистка виглядає дуже втомленою, а через солідний вік її ноги "вже не бігають".

Нагадаємо, "оживша" Алла Пугачова шокувала фанатів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Пугачова змусила фанів нервувати.

Також портал "Знай.uа" писав, що дочка Пугачової і Галкіна розсмішила пародією на орган.