На третьому ефірі популярного танцювального шоу “Танці з зірками” між учасницею проекту Лесею Нікітюк та суддею Владом Ямою сталася скандальна суперечка.

яма


Після виступу пари Лесі Нікітюк та Максима Єжова Яма розкритикував деякі технічні моменти в їх самбі та відзначив, що ведучій під час танцю потрібно “закривати коліна і ноги”. Леся достатньо різко відреагувала на зауваження, сказавши, що “потрібно закривати рот”.

нікітюк


Суддя вирішив не відповідати на гострослів’я зірки, однак танець пари оцінив лише у три бали.
Пізніше у Instagram Влад Яма опублікував пост, в якому зачепив тему скандалу, що вибухнув на шоу та пояснив, як він оцінював виступ Лесі та Максима:

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

“Якщо б я ставив оцінку лише за поведінку, то була б одиниця. Однак я все ж таки оцінив роботу і той невеликий прогрес, який пара зробила за тиждень. Але взагалі вважаю, що такі вислови не мають мати місця на шоу. Якщо б це були професійні змагання, пара була б дискваліфікована тієї самої митті. В шоу пара залишилася. Сподіваюся, вони зроблять певні висновки”, – написав танцюрист.


Крім того, Яма додав, що його призначення на цьому проекті – казати правду і оцінювати саме танцювальний прогрес пари.
Сама ж Леся Нікітюк назвала інцидент “прекрасним каламбуром”.


Нагадаємо, фінал третього ефіру шоу "Танці з зірками" став сумним не тільки для багатьох глядачів і шанувальників, але й для самих учасників, і навіть суддів.

зібров


Так незважаючи на те, що танцювальні здібності Павла Зіброва були далеко не ідеальними, він дуже старався і встиг підкорити серця всіх своєю щирістю і безпосередністю. Однак цього було мало для того, щоб пройти в наступний ефір популярного проекту.


Як повідомляв раніше Знай.ua, багато телеглядачів знають про те, що українська телеведуча Леся Никитюк, яка бере участь у проекті "Танці з зірками 2018", виклала в своєму Instagram нове спокусливе фото, під яким розповіла про своє самопочуття після травми.

леся нікітюк


Як відомо, Леся під час одного з попередніх ефірів серйозно травмувала лікоть, однак все одно продовжувала виступати.


Також Знай.ua писав про те, що чемпіон WBO Oriental у легкій вазі Денис Берінчик (9-0, 6 КО) продовжує участь у танцювальному телешоу "Танці з зірками".