Фінал третього ефіру шоу "Танці з зірками" став сумним не тільки для багатьох глядачів і шанувальників, але й для самих учасників, і навіть суддів.

Так незважаючи на те, що танцювальні здібності Павла Зіброва були далеко не ідеальними, він дуже старався і встиг підкорити серця всіх своєю щирістю і безпосередністю. Однак цього було мало для того, щоб пройти в наступний ефір популярного проекту.

Після оголошення результатів глядацького голосування, проект "Танці з зірками" покинула пара Павло Зібров і Марія Шмельова.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Новину про відхід з шоу "народний артист України сприйняв спокійно і подякував організаторам, співробітникам, учасникам проекту. Незабаром після закінчення ефіру він також опублікував пост з вдячністю в особистому мікроблозі:

"Я дуже вдячний всім, хто вірив і підтримував нас! Спасибі за можливість стати частиною такого неймовірного шоу телеканалу 1+1. Найголовніше - це те, що я дійсно полюбив танець. Це, без перебільшення, величезна заслуга Марії Шмельової. Я вдячний Маше за те, що вона терпіла мене і вірила в нашу пару на паркеті. Якщо до цього додати вашу підтримку, то це і є перемога".

Свій танець Павло Зібров присвятив дружині Марині і доньці Діані, які підтримували артиста в залі. Разом з партнеркою Марією Шмельовою він виконав запальне танго.

В "зону ризику" потрапили пари: Микола Тищенко і Нана, Павло Зібров і Марія Шмельова, Аніта Луценко та Олександр Прохоров. Першими "зону" покинула пара Аніта Луценко та Олександр Прохоров. Долю пар Павла Зіброва і Миколи Тищенка вирішили глядачі.

Журі оцінило виступ пари Зіброва на 18 балів.
В третьому прямому ефірі шоу "Танці з зірками" на проект вийшли дванадцять пар. Кожна з них показувала постановку, ідея якої була історія кохання.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Знаменитість бере участь у популярному шоу "Танці з зірками", де у неї з'явилося безліч фанатів. Так, артистка вирішила розкрити п'ять таємниць свого останнього виступу, подякувавши таким чином своїх прихильникам за підтримку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк, яка бере участь у проекті "Танці з зірками 2018", виклала в своєму Instagram нове спокусливе фото, під яким розповіла про своє самопочуття після травми.

"Знай.uа" писав, учасник проекту "Танці з зірками" Іраклі Макацарія під час репетиції нового номера отримав травму.