Цієї неділі о 21:00 на телеканалі "1+1" глядачі побачать третій прямий ефір оновленого проекту "Танці з зірками", темою якого стане "50 відтінків кохання".

Про це повідомляють ЗМІ.

Дванадцять пар, які залишились у проекті, поділяться особистими історіями та покажуть нові танці, присвячені романтичним почуттям.

Варто відзначити, що конкуренція між зірковими парами проекту постійно зростає, через що кожен учасник намагається здивувати глядачів та журі шоу неймовірними номерами та танцувальними можливостями.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Так, Леся Нікітюк перевтілиться у всесвітньо відому королеву бурлеску Діту фон Тіз, виконавши танець у величезному келиху.

Іраклі Макацарія та Яна Заєць станцюють ча-ча-ча у стилізованому ретро номері, а Микола Тищенко та Нана закружляють у ритмі диско.

Руслан Сенічкін та Яна Цибульська перетворяться на містера та місіс Сміт, а Аніта Луценко та Олександр Прохоров станцюють ніжний вальс у містичному номері під пісню "Я піду в далекі гори".

У свою чергу актор Павло Вишняков та Юлія Сахнєвіч занюрять глядачів у історію кохання Квазімодо та Есмеральди із Notre Dame de Paris.

Всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик влаштує танцювальний бій із Катериною Бєлявською у рингу, збудованому на паркеті "Танців з зірками". Під час виконання складних бойових елементів номеру будуть задіяні каскадери.

Компанію незмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі складе знаменита сімейна пара та учасники минулого сезону "Танців з зірками" Сергій та Сніжана Бабкіни. Вони першим почують враження учасників після власних виступів та оцінок суддів.

Разом з тим варто відзначити, що бізнесмен з Грузії, головний герой шоу "Холостяк-6" та учасник проекту "Танці з зірками Іраклі Макацарія під час репетиції нового номера отримав травму.

"Ні один тиждень проекту не обходиться без травм... Сьогодні під час репетиції травмувався холостяк Іраклі Макацарія. Бажаємо якнайшвидшого одужання Іраклі", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці проекту в Instagram.

В даний час невідомо, як саме Макацарія отримав травму і наскільки вона серйозна. Сам бізнесмен поки відмовляється коментувати подію.

Іраклі Макацарія зізнався, чи сподівається зустріти свою половинку у Танцях з зірками

Нагадаємо, українці назвали свого переможця до закінчення шоу "Танці з зірками".

Як повідомляв "Знай.ua", суддя проекту "Танці з зірками" Влад Яма вперше показав сина.

Також "Знай.ua", Єфросиніна розкрила п'ять закулісних таємниць популярного танцювального шоу.