72-річний російський гуморист Євген Петросян на даний момент розлучається зі своєю дружиною. Йому приписують роман зі своєї 29-річної помічницею, якій нібито він вже купив квартиру.

Про шлюборозлучний процес відомих російських коміків Євгена Петросяна і Олени Степаненко стало відомо на початку серпня 2018 року. Хоча самі зірки про причини розлучення воліють мовчати, в мережі впевнені, що нею стала 29-річна нова пасія Євгена Вагановича.

Артиста неодноразово бачили в товаристві молодої Тетяни Брухуновой. До того ж ходять чутки, що дівчина вагітна. Інформацію про те, що Петросян крутить роман зі своєю асистенткою, яка молодша за нього на 43 роки, підтвердила адвокат Степаненко, Олена Забралова.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Сьогодні нікого не здивуєш появою в житті молодих помічниць, які стають володарками серця і обов'язково чужого майна. І я розумію Євгена Вагановича, що навряд чи хтось захоче розповісти про свій роман з півстолітньою різницею зі своєю співробітницею, про виведення значних коштів із сімейного бюджету на придбання житла для неї, про дорогі подарунки в таємниці від дружини та інші дії", - заявила Забралова.

Тетяна Брухунова

Проте в соціальних мережах з'явилася нова інформація про те, що однією молодою коханкою майже розведений комік не обмежився. Про це заявила скандально відома Еліна Мазур. Вона повідомила, що Тетяна Брухунова ніякого відношення до особистого життя Євгена Петросяна не має і тут розгортається кримінальна історія навколо грошей.

"До мене звернулася молода жінка, яка розповіла, що вона є давньою пасією Євгена Вагановича Петросяна. Мені були розкриті певні сторони у їх взаєминах", – розповідає Мазур.

Нагадаємо, молода коханка Петросяна подарує йому спадкоємця. У програмі показали унікальні "вагітні" кадри, які журналістам вдалося роздобути.

Як повідомляв "Знай. ua", уколи краси і новий шлюб: на що готовий Петросян заради молодий коханої. Петросян взимку має намір знову одружитися.

"Знай. ua" писав, що молодая коханка Петросяна зізналася, як його "приручала". Нова пасія Петросяна розповіла, як приручити чоловіка.