На цьому тижні Нью-Йорк став столицею світової моди. У більшому яблуці, здається, модельєри і моделі показали вже все, що тільки можна. Однак модного "божевілля" не буває мало.

пройшлися По подіуму моделі, які показали "голі купальники" з ізоляційної стрічки.

Якщо говорити простіше, оголені тіла манекенниць були обклеєні шматочками клейкого матеріалу, який використовують в будівництві. Про це пишуть американські модні журнали.

Виявляється, відомі кутюр'є створюють і сміливі проекти з використанням нестандартних матеріалів. Унікальні купальники створені дизайнером Джоелем Альварезом для модного будинку Black Tape Project.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Варто зазначити, що це не перший експеримент модельєра з використанням ізоляційної стрічки. У його колекції вже є вбрання і чорними смужками скотчу. У нових моделях купальника можна побачити не один відтінок шматочків: зелений, червоний, золотавий і т. д. Нова мода шокувала публіку.

Зокрема, глядачі були дуже здивовані, побачивши дівчину-модель, у якої навіть голова була прикрашена шматками сріблястого скотчу. Страшно й уявити, які модні тенденції чекають на людство в майбутньому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома модель і донька голлівудського актора Джонні Деппа Лілі-Роуз Депп та його колишня дружина актрорка Ембер Херд з'явилися разом на одній вечірці в Торонто.

Журналісти чекали дикої перепалки між 32-річною акторкою і 19-річною моделлю, якщо згадати, що під час розлучення Херд зіпсувала репутацію Деппа звинуваченнями в рукоприкладстві. Про це пишуть канадські ЗМІ.

Варто нагадати, що відома модель і акторка Памела Андерсон черговий раз змусила про себе говорити. 51-річна зірка Playboy передумала виходити заміж за 32-річного футболіста Аділя Рамі.

Як стало відомо із зарубіжних видань, фатальна блондинка відповіла "ні" на пропозицію руки і серця, яку зробив їй молодий бойфренд. А потім взагалі з ним порвала.

Нагадаємо, Ірина Шейк знялася топлес з гарячим іспанцем.

Як повідомляв Знай.uа скандальна учасниця "Пацанок" заробляє віртуальним інтимом.

Знай.uа писав, форвард Ліверпуля проміняв розкішну модель на зірку кліпів Дрейка і Ліл Вейна.