Буквально днями відома українська співачка Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, залишила в подиві багатьох своїх шанувальників.

Так, зірка зробила публікацію у своєму профілі в соціальній мережі Instagram про київ на іспанській мові.

Якщо перевести фразу Каменських на рідну мову, можна дізнатися, що виконавиця визнала осінь в українській столиці "найкращою".

Настя Каменських instagram.com/kamenskux)

"Me gusta mucho esta temporada, especialmente en Kyiv! (Мені дуже подобається цей сезон, особливо в Києві! - ред.)", – написала співачка в Instagram.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

При цьому в Stories Каменських зазначила, що в Києві найкраща осінь.

"Якщо є можливість, виходьте в парк, хоча б на годинку", - додала Каменських. Однак перед цим закликала берегти себе, оскільки осінь – "підступна жінка".

Stories Насті Каменських

"Выздоравливайте", - написали в мережі. "Твоє почуття стилю бездоганно, Настя, дуже жіночна і природна", - зазначили в коментарях. "Це ліфт 95 кварталу?" – запитали в мережі. "Взагалі нічого не зрозуміло", - висловився один із шанувальників.

До речі, Настя Каменських захопила мережа новими яскравими фото. Звернемо увагу, що Каменських є одним з тренерів нового сезону програми "Х-фактор". Саме там співачка і зробила фото.

"Ваууууу, лялечка-милашка", "Шалено Красива!", "Красива", "Дуже гарний макіяж", "Аналогове телебачення відключили, так що я тебе сьогодні не побачу", "моя Богиня", "Дякую, Настя, що нагадала, а то я б пропустила", "Настуся, будь чекаємо. Деякі – вже 4 місяці. До зустрічі на екрані!", "Складно не пропустити, коли аналогове телебачення відключили", "Вже давно Х-фактор перестав бути цікавим, особливо стало гидко дивитися, коли суддя цього шоу розбив гітару у конкурсанта. Це обурливо", - пишуть в коментарях передплатники співачки.

Нагадаємо, Настя Каменських розповіла Каті Осадчій про те, що влітку вона не тільки плідно попрацювала, але і чудово відпочила.

Як повідомляв портал Знай.иа, Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.

Також портал Знай.иа писав, Каменських здивувала шанувальників новим чином.