У понеділок, 11 вересня, у віці 90 років пішла з життя культова британська актриса Фенелла Філдінг. Відзначається, що зірка зіграла в десятках фільмів і вистав. Також відомо, що вона продовжувала працювати навіть у похилому віці. В цьому році Філдінг була удостоєна високої державної нагороди.

Відома актриса померла внаслідок інсульту, передає Politeka.

Фенелла Філдінг народилася 17 листопада 1927 року в Лондоні. Її мати — єврейка румунського походження, батько — литовський єврей. Кар'єру Фенелла почала 1952 року в театрі і вже до кінця 50-х стала зіркою, чому сприяв виступ у музичній версії Valmouth Сенді Вілсон. Першою кінороботою, що принесла популярність, стала британська кримінальна драма «Сапфір», яка вийшла в 1959 році.

Фенелла Філдінг

Популярність їй принесла робота в серії комедій, зокрема «Так тримати» (1958-1992) і серіалі «Записки Піквікського клубу» (1985 рік). Актриса продовжувала зніматися і в зрілому віці. Загалом на її рахунку більше 50 картин.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Філдінг часто з'являлася в телевізійних програмах, багато знімалася і була однією з найяскравіших актрис 60-х років. Крім кіно і театру, вона займалася озвученням персонажів, знімалася в дитячому телесеріалі, а також багато гастролювала.

Фенелла Філдінг

Раніше повідомлялося, що в четвер, 6 вересня, легендарний голлівудський актор Берт Рейнолдс пішов з життя у Флориді. Зірці на момент смерті було 83 роки. Причиною смерті став серцевий напад. Після зупинки серця Рейнолдса терміново доставили в поліклініку, але лікарі так і не змогли нічим допомогти легендарному акторові.

Нагадаємо, що відомий виконавець Mac Miller був знайдений мертвим у своєму будинку в Лос-Анджелесі, США.

Як повідомляв портал Знай.uа, на 80-му році життя помер відомий український живописець Василь Гурін.

Також портал Знай.uа писав, що у Таїланді помер популярний актор і телеведучий Варут Воратем. Знаменитості було всього 48 років.