Український відеокліп побив черговий рекорд YouTube, вперше перевищивши позначку в 25 мільйонів переглядів. Зокрема, мова йде про відеороботу на композицію "Прірва" групи The Hardkiss.

Зазначимо, що кліп був опублікований на каналі D.side Dance Studio на початку 2016 року. За цей період відеоробота зібрала 25,2 мільйона переглядів, що є рекордом для україномовного кліпу в українському сегменті YouTube.

На відео ми бачимо білу кімнату і двох танцюристів – хлопця і дівчину, які під ліричну пісню вокалістки The Hardkiss виконують пристрасний танець. Їх танець – як саме життя, як любов – з різкими поворотами сюжету, ніжними і грубими дотиками, справжніми емоціями.

Треба сказати, що і користувачі відзначили оригінальну постановку в кліпі. Більшості дуже сподобалося виконання пісні українською мовою. Це досить нетривіально, адже The Hardkiss зазвичай співають англійською.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Одна з тих пісень The Hardkiss, які можна слухати дуже довго, повторюючи знову й знову. Стільки емоцій, почуттів і глибини. Спасибі!" "Сильна пісня, мурашки по шкірі. Та ще й українською", "Ритм пісні, як з ритмом серця в унісон. Хочеться українських пісень побільше від вас", "The Hardkiss українською звучать інакше, як англійською. Я б сказав – сильніше. Приємно, що Юлія робить це так якісно, красиво і переконливо", "Це дійсно мистецтво, слова зайві", "Я один це бачу? В Україні знімають кліпи на україномовні пісні?", "The Hardkiss, Ви дуже крута група! Пісня чудова! Будь ласка – хочеться більше чути вас українського", "Це дуже красиво! Відчувається пристрасть, почуття! Обожнюю спостерігати за гарними танцюристами", - пишуть користувачі в коментарях до відеокліпу.

Нагадаємо, новий кліп Джамали змусить повірити в себе кожного українця.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Зібров показав найважливіше і найдорожче, і це не вуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських виклала дивний пост і збентежила фанатів.