Мабуть, кожному доводилось спостерігати різноманітні образи Мадонни, які часто вражають своїм креативом та специфічністю.

Однак, старша донька поп-зірки Мадонни, 21-річна Лурдес Леон змогла переплюнути свою матір. Про це розповів УП.

Лурдес

Дебют дівчини на подіумі під час New York Fashion Week спричинив справжній фурор.

Під час показу юна Лола взяла участь у показі весняної колекції Gypsy Sport.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Лурдес на показі

Лурдес на показі

Як можна побачити на фото, образ дівчини складався із джинсового лахміття, мушель на майже голих грудях та зелені у волоссі.

Що ж, у кожного свої уявлення про моду та красу.

Лурдес з матір'ю

До слова, у Мережу злили гарячі фото топ-моделі, ангела Victoria's Secret і світської левиці Кендалл Дженнер. Зазначимо, що знімки не просто голі, а дуже голі. Фото надав telegram-канал Super.

"Фотосет з абсолютно голою моделлю з неопублікованої книги фотографа Рассела Джеймса виявилися в Мережі, однак потім були видалені. Ми встигли завантажити гарячі фотки спеціально для вас", - написали на сайті.

Кендалл Дженнер

На фотографіях абсолютно гола сестра Кардашьян скаче на коні, бігає по пляжу, грає з хвилями. Фотосет зроблений в холодних морських тонах.

Кендалл Дженнер

Кендалл Дженнер

Кендалл Дженнер

Раніше ми писали про те, що світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram дуже зворушливими знімками зі своєю маленькою донькою Стормі. Варто нагадати, що 21-річна знаменитість стала мамою 1 лютого 2018 року, а батьком дитини є виконавець Тревіс Скотт. Так, напередодні свого дня народження Кайлі вперше показала першу спільну з малятком фотосесію.

Також ми писали, що відома модель, ангел Victoria's Secret і сестра світської левиці Кім Кардашьян, 22-річна Кендалл Дженнер показала на своїй сторінці в Instagram новий розкішний тренд. Таке взуття на високому каблуці підійде тільки для сміливих: босоніжки культового бренду Prada фактично вивергають полум'я.

"Prada", - лаконічно підписала Кендалл. За 12 годин яскраве фото туфель набрало 1,5 млн. лайків, а фанати відзначили, що така взуття ідеально підходить супермоделі.

Кендалл Дженнер

Нагадаємо, 17-річна Соня Євдокименко поділилася новими фотографіями в своєму Instagram, на яких позує в одязі, що підкреслює її довгі ноги.

Як повідомляв Znaj.ua, відома модель, ангел Victoria's Secret і сестра світської левиці Кім Кардашьян, 22-річна Кендалл Дженнер показала на своїй сторінці в Instagram новий розкішний тренд. Таке взуття на високих підборах підійде тільки для сміливих і бажаючих привернути увагу: босоніжки культового бренду Prada фактично вивергають полум'я.

Також Znaj.ua писав про те, що відома українська співачка Світлана Лобода виступила на фестивалі "Нова хвиля" в незвичайному вбранні.