Останні кілька років у ЗМІ періодично з'являються чутки про те, що у стосунках знаменитої голлівудської зірки Джулії Робертс та її чоловіком зявилась велика тріщина. Більше того, кілька років тому таблоїди поширювали інформацію, що, нібито Денні Модер перебрався до холостятського помешкання та більше не живе під спільним ддахом з акторкою, тоді в мережі навіть показали його переїзд. Масла у вогонь підливає той факт, що пара останнім часом практично не зявляється разом на світських заходах.

Однак нові одкровення Робертс доводять зворотне. За словами знаменитості, навіть через 16 років шлюбу вона досі закохана в свого чоловіка.

Роберст та Модер

"Він просто приголомшливий! Нам так добре і весело разом. Я досі не можу повірити в те, що він нікуди не зникне. Той момент, коли він приходить додому з роботи, для мене кожен раз як диво. Я кожен раз думаю: "О, він знову повернувся…", - зізналася Джулія.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

А найбільше, за словами, зірки, вона боїться, що одного разу він не прийде додому...

Додамо, Джулія Робертс заінтригувала шанувальників новим знімком в Instagram. На кадрах щаслива зірка відпочиває з чоловіком на пляжі.

"Спасибі тобі, літо, ти зробило нас щасливими і сміливими", - зворушливо підписала Джулія кадр, на якому вона з чоловіком пристрасно обіймають, як закохані підлітки.

Нагадаємо, відома американська акторка Джулія Робертс зовсім нещодавно завела особисту сторінку у соціальній мережі Instagram, проте вже досить швидко навчилась спілкуватись з хейтерами.

Як повідомляв Знай.ua, відома голлівудська і надзвичайна красуня Джулія Робертс здивувала шанувальників кардинальними змінами у своїй зовнішності. Так, актриса перефарбувалася в яскраву блондинку і таким чином стала виглядати значно молодше.

Також Знай.ua писав, що брат Джулії Робертс актор Ерік Робертс на Одеському кінофестивалі звернувся до Олега Сенцова.