Легендарний український музичний гурт "Воплі Відоплясова" випустив новий кліп на трек "Кобіта".

Ролик з'явився на офіційному YouTube-каналі музикантів.

У свою чергу лідер гурту Олег Скрипка заявив, що основною ідеєю нового кліпу стало послання, що сучасних дівчат потрібно захищати від тупих та незрозумілих насмішок. Відомо, що режисером відео стала Олена Винярська.

"Кобіта" з галицького діалекту - це суперовая, класна дівчина чи жінка. Зараз існують певні упередження щодо красивих і стильних панянок: їх критикують або взагалі висміюють. Однак я охоче стану на їх сторону! Так, вони люблять покриття нами, чоловіками, і така наша важка чоловіча доля, що поробиш!", - зазначив Скрипка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім того прихильники гурту відразу ж взялись коментувати нову відео роботу. Так, дехто відзначив, що гурт вчергове здивував своїх прихильників такого роботою.

Проте не всі були у захваті від такого відео, декому воно дуже не сподобалось.

"Я вже думав, що після "Несе Галя" та "Чіо Чіо Сан" мене вже нічим не здивуєте, як добре що Олег Скрипка і ВВ не перестають дивувати", - пише See Rrios. "Як шанувальник творчості ВВ ще з 90-х, повинен сказати, що - якесь ... на жаль", - вважає Іван Омаров. "Яке ж сучасне ВВ все ж лайно. Розумію Пилу, який не захотів брати участь в цьому цирку і пішов", - зазначив Михайло Курбатов.

Крім того лідер "ВВ" розповів деталі свого нещодавнього відпочинку в Одесі. Так він розповів, що під час поїздки до Одеси його найбільше здивувало далеко не море, а місцеві частування, яке справило на зірку чималий вплив.

"Ніде в світі не готують, як в Одесі. Як би тут не хвалилися морем, але кухня – на першій позиції. До речі, Одеса принесла моду на свою кухню і в столицю. У Києві давно роблять барабульку, щучу ікру... Так що, як приїдемо, влаштуємо собі гастрономічний туризм за місцевим закладам."

Разом з тим він таки відзначив, що під час відпочинку люди фактично не давали йому проходу та постійно просили про спільне фото, а бо ж автограф.

"Люди підходять, хочуть спілкуватися, фотографуватися. Якось так на пляжі підійшов хлопець, який на нашому концерті зробив пропозицію дівчині, а потім показав дитину, яка у них народилася... В загальному, відчуваєш себе співучасником чужого щастя."

Марш Нової Армії

Нагадаємо, чому варто повчитися чоловікам у кумира вовчиць.

Як повідомляв "Знай.ua", політики відкрили полювання на зірок.

Також "Знай.ua" писав, що в Україні зазвучить унікальна скрипка Моцарта.