Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Знаменитість часто хвалиться не тільки моторошними шпагатами де тільки можна, але і різними знімками та відео з тренувань і репетицій. До чого готується артистка який рік, щоправда, залишається загадкою для її фанатів.

"Завершення репетиції-завжди прекрасний момент.😊 З почуттям виконаного обов'язку.👍🏼💃🏼 Я репетирую в світлому і красивому балетному залі нашого улюбленого клубу «Золотий лев» @goldenlion.club @novahoff.hotel тут стало здорово! Скоро давайте тут влаштуємо мій майстер-клас з клієнтами і мою творчу зустріч.😊 Буду рада поділитися порадами.😊 А як ви підтримуєте форму?", - поцікавилася Волочкова. Фолловери ж не зовсім зрозуміли, про яких клієнтах йдеться: "Звучить страхітливо: "мій майстер-клас з клієнтами")). 18+...", партію шлагбаума з балету "Жінка-вертоліт".", "Майстер-клас з клієнтами? Щелкуна ганяти, вертольоти крутити і раком давати будете вчити, Анастасія?", "Спасибі.Я не поїду на зустріч,мало якими порадами Ви поділитеся🤔😝", "Як нам збитковим з нетрів підтримувати свою форму окрім як алкашів по голові сковорідкою х*рачити?", "Щось лінолеум дуже крутий,як у нас в підвалі у двірників,видно клуб дійсно суперлюкс", "Настя,ви фантазуєте,а всім смішно.Не варто цього робити.Ви така жалюгідна і нещасна."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі. Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Наряд для цього знаменитість обрала у своєму стилі: квітчастенький і з глибоким декольте. А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще