Як стало відомо, пара може одружитися до кінця 2018 року. З'ясувалося, що кохані вже подали заяву на оформлення шлюбу.


Така інформація стала відома від джерела для порталу TMZ.


13 вересня Джастін і Хейлі відвідали міський суд Нью-Йорка. Джерела повідомляють, що пара знаменитостей подала заяву на укладення шлюбу. Так, уточнюється, що майбутні молодята увійшли в будівлю, тримаючись за руки, і були дуже схвильовані. При цьому Джастін Бібер зізнався, що не може дочекатися, коли з'єднає себе узами шлюбу з коханою дівчиною.


Інші джерела видання припускають, що пара могла вже перебувати у шлюбі. Відповідно до законів США, шлюбна ліцензія діє протягом 60 днів, швидше за все, весілля пари варто очікувати вже в кінці цього року. Також інсайдер повідомив, що до вінчання пара готується вкрай відповідально.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще


"Вони вже запросили весільного організатора і на даний момент займаються пошуком місця для проведення торжества. Вони хочуть, щоб весілля було масштабним і яскравим", - повідомив інформатор.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що 44-річна Хіларі Суонк таємно вийшла заміж в лісі. З'ясувалося, що чоловіком знаменитості став бізнесмен Філіп Шнайдер. Весілля зазначили в заповіднику Санта-Лючія у Кармелі, штат Каліфорнія. Уточнюється, що пара перебуває в офіційному шлюбі вже два роки, але тільки зараз зіграла весілля біля будинку нареченої.


Також Знай.UA писав про те, що наречена Джастіна Бібера Хейлі Болдуін показала дорогий подарунок від свого коханого. Співак подарував своїй дівчині обручку з величезним діамантом. Менеджер компанії, в якій Бібер замовляв прикрасу, повідомив, що зірка сам брав участь у підготовці дизайну подарунка. Вартість кільця оцінюється в 500 тисяч доларів, що для знаменитості не є такою вже великою витратою.


Знай.UA писав про те, що знаменита модель Кірі Майєр, яка на півтора року засуджена за насильство відносно представника влади, була облита окропом в ізоляторі. Як стало відомо, окріп був вилитий співкамерницею в обличчя Майєр, після чого остання була терміново госпіталізована з серйозним опіком.