У вівторок, 5 вересня один з московських судів призначив відомій інста-моделі Кірі Майєр покарання у вигляді півтора років позбавлення волі за "насильство щодо представника влада". Повідомляється, що після дівчину облили окропом в ізоляторі. Про це пише telegram-канал Mush.

На модель напали в ізоляторі в Печатниках. Що сталося в камері, поки точно невідомо, але кажуть, що окріп в обличчя їй плеснула співкамерниця.

Кіра Майєр
Кіра Майєр

"Кіра, мабуть, щось не поділила зі своїми трохи менше гламурними подругами та в обратку отримала окропом в обличчя. Причому постраждала модель сильно: відразу після рамсей з довгими нігтями Майєр госпіталізували з опіками", - написали на каналі.

Раніше стало відомо, що Кіра Майєр визнана винною у вчиненні двох злочинів, передбачених частиною 1 статті 318 КК РФ ("Застосування насильства відносно представника влади"), і їй призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 1 рік 6 місяців з відбуванням покарання в колонії-поселенні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Кіра Майєр
Кіра Майєр

У травні 2018 року екіпаж ДПС зупинив в центрі Москви, Росія Mercedes під керуванням Майєр, позбавленим водійських прав. Намагаючись вирвати протокол, модель заподіяла тілесні ушкодження інспектору. Після цього відносно неї порушили кримінальну справу про застосування насильства щодо поліцейського.

24-річна Кіра Майєр — модель, популярна в соціальній мережі Instagram, ЗМІ приписували їй роман зі співаком Олексієм Воробйовим. Минулого року дівчина була позбавлена водійських прав за залишення місця ДТП. Після інциденту зі співробітниками ГІБДД вона відбула п'ять діб адміністративного арешту.

Кіра Майєр
Кіра Майєр

Нагадаємо, скандальна силіконова барбі побив даішника в центрі Москви.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" камера відеоспостереження зафіксувала, як чоловік, який є популярним манекенником в США, вбив безхатченка, який просив милостиню на заправній станції.

Також раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відмова від алкоголю перетворила пампушку у фітнес-модель. Але нинішній зовнішній вигляд Джеллі — результат тривалих тренувань і дієт.