У Нью-Йорку в ході показу колекції спідньої білизни від Ріани Savage x Fenty вагітна модель Слік Вудс почала народжувати.


Така інформація надійшла від американського видання TMZ.


Слік Вудс вийшла на подіум на останніх днях вагітності, після проходки у 22-річної моделі почалися перейми. Її в терміновому порядку доставили в найближчу лікарню.


Як стало відомо, новонародженого назвуть Сапфір – цей дорогоцінний камінь називають щасливим для тих, хто народжується у вересні. Обоє батьків Сапфір працюють моделями. Його батько – манекенник Адоніс Боссо.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще


Нагадаємо, раніше стало відомо, що знаменита українська співачка Світлана Тарабарова народила дитину. З'ясувалося, що новонародженим виявився хлопчик. Це первісток зіркової мами. Соломія Ветлицька, яка зустрічала під час виписки з чоловіком Світлану та її немовляти, видала в соцмережах в момент привітання з подією, що дитину вирішили назвати Іваном. А тим часом, знаменитість встигла опублікувати фотографію відразу після пологів.


Також Знай.UA публікував список знаменитостей, які народили після 40 років. Серед них виявилися Моніка Белуччі, Холлі Беррі, Марина Могилевська, Ніколь Кідман, Світлана Пермякова, Кортні Кокс і Лєра Кудрявцева.


До того ж, Знай.UA розповів, чому варто народити дитину в Америці. До основних причин, по яких необхідно летіти народжувати за океан, стали умови в клініках, гідності персоналу, сприятлива обстановка, а також громадянство США, гарантоване кожному немовляті будь-якої національності, народженої на території Сполучених Штатів. В Україні діє безліч компаній, які готові взяти на себе всю підготовку до перельоту породіллі.