Відома американська актриса, продюсер і режисер Єва Лонгорія показала знімок з 3-місячним сином Сантьяго Енріке. Так, знаменитість взяла малюка з собою на зйомки фільму "Даша-мандрівниця", які проходять в Австралії. Про це артистка розповіла своїм фоловерам в Instagram, виклавши трепетне селфі.

"Австралія, ми скоро будемо", - підписала кадр щаслива мама Лонгорія. За 13 годин знімок набрав майже 332 тис. лайків. Фанати ж розділилися на два табори. Одні розчулювалися спільним фото і маленьким Сантьяго. Інші ж відзначили, що Єва виглядає дуже втомленою, а деякі навіть вирішили, що знаменитість різко постаріла.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Єва Лонгорія, яка нещодавно вперше стала мамою, поділилася новою фотографією свого сина Енріке Сантьяго в соціальній мережі Instagram. Більш того, 43-річна знаменитість розповіла про всі труднощі виховання малюка. Також актриса зачепила тему поділу сімей нелегальних мігрантів на кордоні з США.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще