Естонська зірка "Битви екстрасенсів" Мерилін Керро поділилася ніжним фото з сином на своїй сторінці в соцмережі. Дівчина дуже зворушливо підписала знімок.

Зараз фіналістка "Битви" живе на батьківщині в Естонії. Раніше Мері казала, що давно мріяла про дитину, і тепер насолоджується кожною миттю материнства.

Так днями Керрі опублікувала нове фото малюка і підписала його:

"Я люблю твої пізні нічні поцілунки і обійми. Коли ти мене обіймаєш своїми маленькими ручками, я відчуваю, що ні про що не хвилююся і нічого не боюся. Твій батько любить мене по-справжньому, а твої емоції такі чисті!"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Учасниця популярного проекту стала мамою в червні цього року. З тих пір Мерилін Керро майже не виходить на зв'язок з шанувальниками. Вона насолоджується часом, проведеним з сином і коханим чоловіком.

Батько малюка Каіуса-Вільяма – норвежець Марк Олександр Хансен, з яким Марія познайомилася торік.
Нагадаємо, одного разу Керрі розповідала, що як тільки побачила Марка, то зрозуміла – він стане батьком її дитини:

"Спочатку його помітили подруги, а я вже після них. Пам'ятаю, як сказала: "Ми будемо парою, і він буде батьком моїх дітей". Я тоді пожартувала. Але так сталося, що ми зустрілися знову, і все".

Варто відзначити, раніше Керрі пов'язували романтичні стосунки з колегою по "Битві" Олександром Шепсом. Однак пара так і не змогла побудувати міцні відносини.

А влітку 2017-го Мері вже помітили у компанії норвежця Олександра, з яким вона щаслива і донині.

У 2013 році Керро вперше брала участь у "Битві екстрасенсів" 14 сезону. Завдяки цьому проекту дівчина і здобула славу.

На знімальному майданчику Мерилін вдалося вразити присутніх не тільки своєю сліпучою красою, але і здібностями. Методи, якими Мері викликає душі мертвих, наводять страх навіть затятих скептиків. Її випробування починаються з пролиття крові, яку екстрасенс приносить в жертву мертвим.

Мерилін Керрі – учасниця трьох сезонів шоу "Битва екстрасенсів" на російському каналі. Тричі вона була близька до перемоги, але кожен раз ставала лише другою. Незважаючи на це, її по праву вважають однією з найбільш яскравих і талановитих персонажів "Битви".

Нагадаємо, американська актриса, зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія, яка нещодавно вперше стала мамою, поділилася новою фотографією свого сина.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вагітна Тодоренко засвітила принади на червоній доріжці.

Також "Знай.uа" писав, майбутню дитину Меган Маркл чекає непроста доля.