Голлівудська акторка, мати шістьох дітей Анджеліна Джолі переживає через розрив з Бредом Піттом. Не так давно інсайдери повідомили, що актриса захопилася магією вуду, щоб заспокоїти нерви. Схоже, їжа виявилася більш надійним антидепресантом.

Новина про це засвітилась у ЗМІ ще 19 вересня 2016 року.

Увесь цей час Пітт і Джолі не можуть прийти до згоди в питанні про опіку. Ледь у ЗМІ з'являється новина про те, що сторони знайшли компроміс, в Мережі виникає нова інформація: Анджеліна перевела дух і готова до нового бою.

Джолі з дітьми

Минуло майже два роки з моменту, коли 43-річна зірка подала на розлучення з 54-річним Бредом Піттом. І, очевидно, судові тяганин просто висмоктують з акторки всі соки.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Втім, як і багато жінок, Джолі намагається заспокоїти нерви і до того ж досить простими речами: наприклад, їжею і спільним відпочинком з дітьми.

У фаст-фуді

Так, днями один з інтернет-користувачів опублікував у Твіттері фотографії, на яких знаменитість обідає в Лос-Анджелесі зі своїм сином Паксом. Судячи по знімках, актриса з'їла лише частина бургера і картоплі фрі. Як вам здається, Енджі боїться погладшати або їй просто не сподобалася шкідлива їжа?

Дивіться: Чому Пітт проти того, щоб колишня виховувала дітей

Нагадаємо, голлівудська акторка та матір шістьох дітей Анджеліна Джолі просто пішла війною проти свого колишньго. Вона докладе усіх зусиль, щоб отримати опіку над дітьми. Втім для неї цього мало, вона хоче, щоб Бред Пітт взагалі не мав контакту з нащадками.

Як повідомляв Знай.ua, Анджеліна Джолі завершила кар'єру в кіно. Втім не все так просто. Як з'ясувалося, більшість режисерів не бажають бачити у своїх фільмах анорексичку.

Також Знай.ua писав, що, нещодавно у мережі з'явилася інформація, що актрису Анджеліну Джолі екстрено госпіталізували через анорексію і нервовий зрив.