Нещодавно у мережі з'явилася інформація, що актрису Анджеліну Джолі екстрено госпіталізували через анорексію і нервовий зрив.

джоли

Але, на радість фанатів, ця інформація виявилася лише чутками: уже наступного дня Енджі помітили з дітьми на прогулянці, і виглядала вона щасливою і здоровою!


А ще днями Джолі сфотографували в кросівках і легінсах.
Так що новий вихід Анджеліни з дітьми (Шайло (12), Захарою (13), Вів'єн (10 років) і Ноксом (10)) - іще одне підтвердження, що у Джолі все добре.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще


Нагадаємо, 43-річна Анджеліна Джолі останнім часом не перестає викликати занепокоєння фанатів станом свого здоров'я. Останній знімок Джолі, який потрапив у мережу, породив нову хвилю чуток про анорексію.

джоли


Нещодавно папарацці застукали зірку на прогулянці зі своїми дітьми. У минулі вихідні Анджеліна Джолі і її четверо молодших дітей - Шайло, Вів'єн, Захара і Нокс - вирушили на прогулянку на Голлівудські пагорби.

На виході з парку сім'ю актриси чекали всюдисущі папараці, які не упустили можливості зробити серію знімків.


Після публікації кадрів в мережі шанувальники Енджі відразу звернули увагу на вбрання актриси: "Їй так личить спортивний стиль! Чому вона так рідко ходить?"; "Анджеліна прекрасно виглядає! Така гарна!".

Як повідомляв раніше Знай.ua, на подив багатьох, популярна актриса і багатодітна мати Анджеліна Джолі не відчуває почуття гніву до свого екс-чоловіка.
Знаменитість зізналася, що з ніжністю згадує Бреда Пітта.
Не так давно Анджеліна Джолі вперше після гучного розлучення сказала приємні слова на адресу Бреда Пітта. Джерела також додали, що актриса вдячна за все чоловікові, від якого народила трьох біологічних дітей - Шайло і близнят Нокса і Вів'єн.

джоли питт

Важливо те, що Джолі вважає Пітта хорошим батьком, якого дуже люблять шестеро дітей.


Також Знай.ua писав про те, що голлівудська актриса Анджеліна Джолі стрімко втрачає вагу. Згідно західним ЗМІ, вага зірки ледь перевищує 35 кілограмів. Зараз вона важить на 2 кг менше, ніж її 11-річна дочка.