На подив багатьох, популярна актриса і багатодітна мати Анджеліна Джолі не відчуває почуття гніву до свого екс-чоловіка.

Знаменитість зізналася, що з ніжністю згадує Бреда Пітта.

Не так давно Анджеліна Джолі вперше після гучного розлучення сказала приємні слова на адресу Бреда Пітта. Джерела також додали, що актриса вдячна за все чоловікові, від якого народила трьох біологічних дітей - Шайло і близнят Нокса і Вів'єн.

Важливо те, що Джолі вважає Пітта хорошим батьком, якого дуже люблять шестеро дітей.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Джолі також зізналася, що не шкодує про такі тривалі відносини, оскільки в той період вона відчувала абсолютне щастя.

Варто нагадати про те, що в червні поточного року у відвертому інтерв'ю Бред Пітт зізнався, що все ще любить свою красуню-дружину. Хто знає, чим все закінчиться?

До слова, дизайнер і дружина футболіста Вікторія Бекхем вже довгі роки є еталоном стрункості і захоплює фанатів своїм прикладом та стилем. Ось і одне з останніх фото викликало безліч захоплених коментарів.

Відомо, що Бекхем ретельно стежить за своєю фігурою, вона регулярно займається спортом і ніколи не дозволяє собі з'їсти зайвого. У даному режимі щоденних обмежень жінка живе вже багато років. І за цей час вона неодноразово піддавалася критиці за свій спосіб життя.

Мати чотирьох дітей, Вікторію Бекхем звинувачували в тому, що вона пропагує анорексію, адже її худоба в різні періоди більше асоціювалася з хворобливістю, ніж зі стрункістю. Проте критика з боку не змусила знаменитість поміняти свої погляди на харчування.

Дизайнер і мати чотирьох дітей в черговий раз викликала захват і захоплення у своїх підписників. Вона опублікувала знімок у своєму Instagram у день народження сина Ромео.

На фото Вікторія позує в обнімку з сином. Бекхем вдягнена в просту сорочку і джинсові міні-шорти. Привернув увагу фанатів не тільки простий молодіжний образ, який рідко можна бачити на дизайнері, яка обожнюэ строгі наряди.

Особливу увагу шанувальники звернули на стрункі засмаглі ноги Бекхем. В коментарях вони засипали знаменитість компліментами.

Нагадаємо, російська співачка Глюкоза (справжнє ім'я – Наталія Іонова) зараз відпочиває у Вероні. Звідти вона виклала чорно-білий знімок, на якому продемострировала всі принади своєї підтягнутої фігури.

Як повідомляв Znaj.ua, знаменита актриса, яка відома у всьому світу як Дейенеріс Таргаріен з легендарного серіалу "Гра престолів", розкрила секрет своєї краси, і як виявилося — це не косметика. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Також Znaj.ua писав про те, що скандальна українська співачка Ані Лорак провела доньку в перший клас в одну з російських шкіл. Зірка поділилася відповідним знімком в Instagram.