43-річна Анджеліна Джолі останнім часом не перестає викликати занепокоєння фанатів станом свого здоров'я. Останній знімок Джолі, який потрапив у мережу, породив нову хвилю чуток про анорексію.

Нещодавно папарацці застукали зірку на прогулянці зі своїми дітьми. У минулі вихідні Анджеліна Джолі і її четверо молодших дітей - Шайло, Вів'єн, Захара і Нокс - вирушили на прогулянку на Голлівудські пагорби. На виході з парку сім'ю актриси чекали всюдисущі папараці, які не упустили можливості зробити серію знімків.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Після публікації кадрів в мережі шанувальники Енджі відразу звернули увагу на вбрання актриси: "Їй так личить спортивний стиль! Чому вона так рідко ходить?"; "Анджеліна прекрасно виглядає! Така гарна!".

Однак, більшість фанатів зірки знову заговорили про те, як сильно підкосило їхню улюбленицю розлучення з Бредом Піттом. У коментарях багато хто відзначив її недбалий і виснажений вигляд, а також "ноги-сірнички".

Схоже, курс лікування в психіатричній клініці від розладу харчової поведінки не пішов Джолі на користь.

Нанадаємо, проблеми з вагою Анджеліни Джолі викликають занепокоєння у друзів та рідних актриси і навіть Бреда Пітта. Всі вони неодноразово вмовляли Енджі звернутися за допомогою до фахівців. Згідно з інформацією інсайдерів, нинішня вага зірки впала до 35 кг.

Анджеліна і раніше не відрізнявся завидним апетитом, а тепер, схоже, і зовсім втратила його. Актриса нервує через розлучення і майже нічого не їсть. Як результат – Джолі стрімко втрачає вагу. Близькі побоюються: якщо так піде і далі, вона може опинитися на лікарняному ліжку.

анорексія Джолі

Нанадаємо, Анджеліна Джолі зізналася, що з ніжністю згадує Бреда Пітта.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Бред Пітт виявився замішаним у брудному скандалі.

Також "Знай.ua" писав, що голлівудська актриса Анджеліна Джолі, яку суд зобов'язав дозволити Бреду Пітту частіше бачитися з дітьми, обурена поведінкою преси.