Нещодавно ми вже повідомляли про те, що у популярного КВНщика Тимура Гайдукова, учасника популярної команди "Город ПятигорскЪ", діагностували серйозне онкологічне захворювання. Рідні та близькі просили у небайдужих людей і шанувальників фінансової допомоги, щоб артист міг продовжити боротьбу з підступною хворобою.

Так про це писала і відома учасниця команди КВН "Город ПятигорскЪ" і зірка шоу "Одного разу в Росії" Ольга Картункова. Актриса розмістила на сторінці в "Інстаграмі" тривожне повідомлення про серйозну хворобу Тимура Гайдукова.

Кілька років тому він був її колегою по збірній "Город ПятигорскЪ". Зараз Гайдуків веде весілля в Ставропольському краї. Днями 35-річному Тимуру поставили невтішний діагноз: гострий лімфобластний лейкоз. Він знаходиться в лікарні. "Член нашої команди! Дуже просимо допомоги, біда прийшла так швидко, що ніхто не може повірити, але лікарі сказали, що біди можна уникнути", - повідомила Картункова.

Тимур щасливий у шлюбі з дружиною Ольгою. У них росте дочка Амелія. Варто зазначити, що він дуже переживає, що маленька донька може залишитися без батька.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

Сам екс-квкашник також звернувся до підписчиків з проханням про допомогу. "Зараз я в крайовому онкологічному диспансері р. Ставрополя. Мене вже готові прийняти в Москві для подальшого термінового дообстеження та лікування. Зі мною зараз поруч моя родина, близькі допомагають як можуть. Нам потрібна ваша допомога! Будемо вдячні, якщо ви не залишитеся байдужими до моєї долі! Я готовий боротися, жити, працювати, бути поруч зі своєю сім'єю, бачити, як росте донька!" — написав Тимур.

"Буде або авіатранспортування, або на реанімобіль з бригадою лікарів, чи інший безпечний для здоров'я спосіб. Це буде відомо в найближчі дні. Далі дообстеження і лікування в Москві. Вибачте, що не можу відповідати весь час на дзвінки: я під крапельницями і часто сплю, здаю аналізи або з лікарями", — додав Тимур.

Фолловери відгукнулися на пост Картункової. Вони побажали Тимуру швидше пройти необхідні процедури, а деякі заявили, що допоможуть вирішити фінансове питання.

Так Тимур поділився записом, що вже вдалося зібрати потрібну суму для лікування в Москві і артист прямує туди. Він подякував усім, хто допоміг йому в нелегкій боротьбі.

Нагадаємо, Тимур Гайдуков заявив, що готовий боротися з хворобою, і попросив допомоги у своїх шанувальників і небайдужих людей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", скандального відомого російського режисера Микиту Михалкова відвезли в одну з московських клінік, де чоловіку зробили операцію.

Також Знай.uа" писав, глава Чечні Рамзан Кадиров призначив 11 ветеранів збірної команди Клубу веселих і кмітливих (КВК) республіки на пости в уряді, парламенті і в міністерствах.