Всесвітньо відомий дизайнер і співачка Вікторія Бекхем, яка нещодавно в паперовому пакеті святкувала ювілей свого бренду, в черговий раз шокувала шанувальників новим знімком.

Відповідну фотографію Бекхем опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На фото дизайнер лягла на подіум і задерла ногу до голови.

Як відомо, 16 вересня, улюблениця модниць Вікторія Бекхем представить нову колекцію свого бренду на тижні моди. Під час підготовки до показу дизайнер влаштувалась на білосніжному подіумі у своїй студії, обравши вже її знамениту ефектну "позу ноги", таким чином продемонструвавши ідеальну гнучкість.

"Ранкова зарядка! Привіт, Лондон" підписала знімок зірка

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, днями Девід Бекхем прилетів в США для відкриття свого футбольного клубу "Інтер Майамі".

Варто відзначити, що буквально вчора знаменитий у минулому футболіст представив громадськості назву та логотип власного футбольного клубу, який буде виступати в американській футбольній лізі.

Проте вже на наступний день папараці помітили футболіста під час відпочинку біля басейну. Девід засмагав і купався в самоті. Правда, на деяких фотографіях Бекхем розмовляє з таємничою брюнеткою.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" дизайнер і дружина футболіста Вікторія Бекхем вже довгі роки є еталоном стрункості і захоплює фанатів своїм прикладом і стилем. Ось і одне з останніх фото викликало безліч захоплених коментарів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що відомий британський футболіст Девід Бекхем порадував фанатів спільним знімком з сином Ромео в Instagram. Так, знаменитість зворушливо привітав сина з днем народження, адже зовсім недавно, 1 вересня, йому виповнилося 16 років.